Σε μια αποκάλυψη που ελάχιστοι γνώριζαν, προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφορικά με την ηθοποιό Καλή Καλό. Για 40 χρόνια ζούσε με τα οστά του γιου της που σκοτώθηκε…

Την αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα Espresso νωρίτερα και επιβεβαίωσε το περιστατικό στην εκπομπή του ALPHA, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν το έκανε είδηση όταν το έμαθε αλλά ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα, συγγενής της ηθοποιού, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας, ενημέρωσε τις Αρχές πως τα οστά ανήκουν στο γιο της που σκοτώθηκε.

«Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», ανέφερε στην Espresso ο κύριος Μπιμπίλας.

Το μακάβριο εύρημα εντόπισαν η σπιτονοικοκυρά μαζί με την οικονόμο της ηθοποιού, όταν άρχισαν να πακετάρουν τα αντικείμενά της καθώς δεν μένει πλέον στην οικία της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 3:00:

Το χρονικό

Ο γιος της Καλής Καλό, Χρήστος, ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών. Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

Η 96χρονη, σήμερα, ηθοποιός βρίσκεται φιλοξενούμενη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, μια και πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε η Καλή Καλό να βρει μόνιμο σπίτι στο Γηροκομείο.