Η Sabrina Johnson είναι πιλότος αεροπορικών εταιρειών και ελικοπτέρων από τα 14 της χρόνια. Η πλέον 22χρονη κοπέλα, έχει περίπου 9 χρόνια εμπειρία στον αέρα και εντυπωσιάζει με τις ικανότητές της στον χειρισμό τους.

Η πιλότος, η οποία δεν αποκαλύπτει το όνομα της αεροπορικής εταιρείας για την οποία πετάει, μοιράζεται συχνά τα ταξίδια της με τους οπαδούς της στο TikTok, όπου την ακολουθούν 135.000 άτομα.

Η Sabrina έχει αναφέρει πως λαμβάνει σεξιστικά και αρνητικά σχόλια, με την ίδια να συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει τη δουλειά της. Μερικές φορές, επιλέγει να ανταποδίδει τα πυρά της, λέγοντας ότι «δεν εμπιστεύεται κανέναν στο αεροπλάνο της που δεν πιστεύει ότι είναι ικανή να πιλοτάρει».

Η ίδια έχει δηλώσει, σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι προσποιείται πως πετάει αεροπλάνο και τη χλευάζουν για το νεαρό της ηλικίας της. «Λένε συνέχεια: “Δεν θα σε εμπιστευόμουν να πετάξεις αεροπλάνο”. Κι εγώ απαντάω: “Ε, δεν θα σε εμπιστευόμουν να είσαι στο αεροπλάνο μου“», πρόσθεσε η Sabrina.

https://www.tiktok.com/@sabrinaleej/video/7246826772329745706

Ο μπαμπάς της ήταν το άτομο που την έβαλε για πρώτη φορά στο αεροπλάνο. Είπε ότι μόλις άρχισε να μαθαίνει για τις πτήσεις, εθίστηκε. Τώρα, εννέα χρόνια αργότερα, είναι επαγγελματίας.

Οι πτήσεις της πραγματοποιούνται εντός των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά. Η μεγαλύτερη πτήση που έχει πραγματοποιήσει είναι από το Σικάγο στο Μεξικό, η οποία ήταν ένα ταξίδι τρεισήμισι ωρών.

Η αγαπημένη στιγμή της Sabrina από το να είναι πιλότος, είναι το να απολαμβάνει την υπέροχη θέα.  «Γενικά, το αγαπημένο μου μέρος της πτήσης είναι τα αξιοθέατα. Την πιο συννεφιασμένη μέρα, είμαι πάνω από τα σύννεφα και βλέπω τον ήλιο και το ηλιοβασίλεμα. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις τα αξιοθέατα», δήλωσε.

Επειδή αγαπάει τόσο πολύ τη δουλειά της, η Sabrina ελπίζει ότι μπορεί να εμπνεύσει τα νεαρά κορίτσια να μη σταματήσουν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους και να μην αφήσουν τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους.

https://www.tiktok.com/@sabrinaleej/video/7213922478794476846