Ένα plus-size μοντέλο είναι η πιο σέξι γυναίκα για το Maxim στη λίστα του περιοδικού για το 2023. Η Ashley Graham κατέλαβε την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη του περιοδικού, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαΐου και Ιουνίου του Maxim.

Η Graham ανακαλύφθηκε σε ηλικία 12 ετών σε ένα εμπορικό κέντρο της Νεμπράσκα, πριν φύγει για να ακολουθήσει τα όνειρά της στο μόντελινγκ.

Η 35χρονη έχει γίνει έκτοτε το πρόσωπο του κινήματος body positivity, σπάζοντας το καλούπι του τι πολλοί θεωρούν «σέξι».

«Μπορούμε να βλέπουμε τα σχήματα και τα μεγέθη όλων, το φύλο, την εθνικότητα και την ηλικία ως μέρος αυτού που είναι – δεν χρειάζεται να είναι αρνητικό ή θετικό», δήλωσε στο Maxim κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του εξώφυλλου.

«Θα πρέπει να είναι κάτι που αγκαλιάζεται εύκολα και δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις όλη την ώρα. Τα σώματά μας πάντα αλλάζουν και εξελίσσονται. Χρησιμοποιώ το δικό μου σώμα ως εργαλείο για να μπορώ να μιλήσω για αυτά τα συναισθήματα».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει εμφανιστεί σε Μέσα όπως τα Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour, Maxim και Elle.

Η φήμη της έφτασε σε νέα ύψη το 2016, όταν ήταν το πρώτο μοντέλο με καμπύλες που κοσμούσε το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Άλλες γυναίκες στη λίστα είναι η Αυστραλή Margot Robbie και η σταρ της κάντρι μουσικής Kelsea Ballerini.

Αφού γέννησε τα δίδυμά της πέρυσι, η Graham δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κοιλιά της. Η φωτογραφία της Graham αναρτήθηκε χωρίς λεζάντα. Ένας θαυμαστής σχολίασε: «Αυτό που πρέπει να δει κάθε μαμά μετά τον τοκετό!».

Ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Χρειαζόμαστε περισσότερα ρεαλιστικά μοντέλα όπως αυτή».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Πάνω που νόμιζα ότι δεν μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο».