Για την καριέρα της και τον νέο ρόλο που θα αποκτήσει σύντομα, αυτόν της γιαγιάς, μίλησε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ.

«Τον τίτλο “Λαίδη” μου τον απένειμε ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος. Πηγαίναμε σε μια συναυλία στο χωριό του και λέει σε κάποιους συνεργάτες του: “Πάμε με τη Λαίδη να τραγουδήσει στην Αρκαδία. Lady σημαίνει κυρία. Νομίζω ότι στις περισσότερες γνυναίκες αρέσει να είναι κυρίες» είπε. «Είχα το τραγούδι από 7 χρόνων, ήμουν αυτοδίδακτη. Θαυμαστής κατέβασε ένα τεράστιο φορτηγό με γαρδένιες» αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια. «Γεύτηκα όσο καμία τον έρωτα, αλλά τώρα θέλω να είμαι μόνη μου, εδώ και 6 χρόνια είμαι μόνη μου» πρόσθεσε.

H Άντζελα Δημήτριου φωτογραφίζεται με την εγκυμονούσα κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και μιλούν για το μωρό που έρχεται. «Νιώθω πως το μωρό είναι κορίτσι» είπε η Άντζελα Δημητρίου. «Όπως και να ‘ναι το παιδί θα πάρει το όνομά της μητέρας μου και του αδελφού της, αν είναι κορίτσι θα την ονομάσουμε Μιχαέλα Αγγελική και αν είναι αγόρι ομοίως Μιχαήλ Άγγελο», ανέφερε η Όλγα Κιουρτσάκη. «Ήμουν άβγαλτη όταν δοκιμάστηκα στο τραγούδι. Με χρησιμοποίησαν τα μέσα για να χτυπήσουν τη μητέρα μου. Πέρασα δύσκολα» πρόσθεσε.