Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως κινδυνεύει η ζωή της και πως πρέπει να λάβει ιατρική φροντίδα θέλησε να διαψεύσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μέσω ενός βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα, ενώ τόνισε πως το μόνο φάρμακο που λαμβάνει είναι το Prozac, προκειμένου να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, από την οποία και πάσχει.

«Αυτή την εβδομάδα στις ειδήσεις έλεγαν ότι παραλίγο να πεθάνω και ότι έχω μάνατζερ και “γιατρούς” !!! Δεν έχω ομάδα μάνατζερ, ούτε θα έχω ποτέ ξανά στη ζωή μου!!! Δεν έχω ούτε “γιατρούς”!!! Παίρνω Prozac για την κατάθλιψη και μέχρι εκεί!!! Είμαι ένα εξαιρετικά βαρετό άτομο!!! Με απογοητεύει να ξέρω ότι οποιοδήποτε ειδησεογραφικό μέσο θα έλεγε κάτι τέτοιο!!!

Είναι χειρότερο και από ένα σκληρό αστείο, γιατί οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν αυτά τα πράγματα και όλες οι προσπάθειές μου να γίνω καλύτερα μέσα από τη μικρή ρουτίνα προσευχής και θεραπείας που ακολουθώ, φαίνεται ότι δεν μετράνε, όταν οι άνθρωποι μπορούν να λένε πράγματα που είναι απίστευτα λάθος!!!

Τέλος πάντων αλλαγή θέματος… αρκετά με το δράμα… μου αρέσουν τα διαμαντένια φορέματα και η funky μόδα αυτή τη στιγμή ��!!! Καλημέρα ☀️ !!!!!», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.