Ενοχλημένος φάνηκε να είναι ο Χάρης Βαρθακούρης και το δήλωσε μέσω δυο instastories που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής, εκνευρίστηκε εξαιτίας ενός ακόμη fake λογαριασμού που φτιάχτηκε στο Instagram και χρησιμοποιούσε το όνομα του.

Πιο συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης εξέφρασε στους διαδικτυακούς του φίλους την έντονη απογοήτευση του τόσο για το γεγονός πως κάποιος υποδύθηκε πως είναι ο εκείνος όσο και για το γεγονός πως οι διαδικτυακοί του φίλοι πίστεψαν ότι είναι ο ίδιος.

«Σας παρακαλώ, ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ αν αυτό είναι δικό μου!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Use your judgement» έγραψε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, διότι κάποιοι το πήρατε προσωπικά. Δεν με ενοχλεί η ενημέρωση. Σαφώς και εκτιμώ όταν με προειδοποιούν ότι κάποιος με υποδύεται. Ωστόσο βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση: Χάρη αυτό είναι δικό σου;; Διότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως – έστω κατά βάθος – ΞΕΡΕΤΕ ότι ΔΕΝ είναι δικό μου! Και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι δικό μου… για πολλούς λόγους» συμπλήρωσε, σε επόμενη ιστορία, ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.