Η 4η Φεβρουαρίου έχει θεσπιστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Με αφορμή την σημερινή μέρα, ο Mike προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ράπερ έχει μιλήσει «ανοιχτά» στο παρελθόν για τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικητής.

Στην ανάρτηση που έκανε σήμερα ο Mike έγραψε: «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε, αρκεί μόνο να το θέλουμε!

«Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου»

Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Mike στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη, είχε πει μεταξύ άλλων για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Καμία στιγμή δεν κατάλαβα ότι περνούσα καρκίνο. Μου είπε ο γιατρός καρκίνος αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι μικρό. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά. Εγώ τις χημειοθεραπείες είχα ακούσει ότι τις κάνεις όταν είσαι σε άσχημο σημείο. Εγώ που είχα δύο επιθετικές μορφές από τις τέσσερις, γι αυτό έκανα χημειοθεραπείες.

Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου. Λύγισα στο μπάνιο κι εκεί δεν με άκουγε κανείς. Πιεζόμουν κι ήθελα να μου φύγει. Δεν ήθελα να με δει κανείς γιατί οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν πολύ βαριά. Δεν μου το έδειξαν αλλά θυμάμαι ο πατέρας μου που ήταν μαζί μου μέσα στον γιατρό προχωρούσε και παραμιλούσε».