Στην εκπομπή Status του Astra Tv παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας και αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo και κλήθηκε να σχολιάσει το «μέτριος ηθοποιός» που είχε πει για εκείνον ο Δημήτρης Λιγνάδης. Το απόσπασμα από την συγκεκριμένη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας.

«Το #metoo είναι το αποτέλεσμα της εξουσίας που πήραν κάποιοι άνθρωποι και την κακοδιαχειρίστηκαν, επειδή τους έδωσαν πολύ υψηλές αμοιβές και θεώρησαν τους εαυτούς τους θεούς. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του θεό επειδή καλοπληρώνεται, έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και τα πολύ μεγάλα λάθη πληρώνονται από το σύμπαν», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η απάντηση στο «μέτριος ηθοποιός»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση «μέτριος ηθοποιός» που είχε πει ο Δημήτρης Λιγνάδης για εκείνον. Όπως εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο ίδιος δεν έδωσε καμία σημασία στα λεγόμενά του και ούτε επηρεάστηκε από αυτά.

«Σημασία που έδωσα… Αν και δεν απάντησα εγώ απάντησε όλη η Ελλάδα. Εγώ θα του έλεγα «βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες καλά στον καθρέφτη πριν το πεις»; Αν και πιστεύω ότι δεν το είπε αυτός, το είπε η υπερασπιστική του γραμμή. Και να σου πω κάτι; Εμένα αυτό με βοήθησε στην τελική. Η αναίτια επίθεση μιας λάθος υπερασπιστικής γραμμής, εμένα με ηρωποίησε χωρίς να κουνήσω εγώ ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι και με ανέβασε και εξύψωσε στα μάτια όλων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.