Την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μάνδρου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Τρίτης. «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν τώρα τελευταία, η πρώτη μέρα που είδα την Ιωάννα Παλιοσπύρου να βγαίνει από το αυτοκίνητο με τη μάσκα. Δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την εικόνα» είπε η Ιωάννα Μάνδρου.

Μιλώντας για τις δίκες που αφορούν το κίνημα του metoo και οι οποίες αναμένονται το επόμενο διάστημα, η Ιωάννα Μάνδρου ανέφερε πως: «Οι δίκες τους αναμένονται τώρα κοντά. Υπολογίζω ότι μέχρι τα μέσα Φλεβάρη, αρχές Μάρτη, θα έχουν ξεκινήσει και είναι δίκες πάρα πολύ δύσκολες. Τα πιο σοβαρά στοιχεία αυτής της δικογραφίας έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά αυτές οι δίκες είναι πολύ δύσκολες, πρώτα απ’ όλα γιατί το αντικείμενο είναι πολύ βαρύ. Μιλάμε για βιασμούς, είναι ένα έγκλημα αποτρόπαιο και πάρα πολύ σκληρό».

Η περιποιημένη εμφάνιση

«Απαραίτητη» χαρακτήρισε την περιποιημένη εμφάνιση, η Ιωάννα Μάνδρου λέγοντας: «Πιστεύω ότι στη δουλειά που κάνουμε, η περιποιημένη εμφάνιση είναι απαραίτητο στοιχείο του επαγγελματισμού μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ εμφάνιση σε επαγγελματικούς χώρους πρόχειρη και απεριποίητη».

Το σχόλιο για το θέμα Καπουτζίδη – Μουτσινά

Η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε και το θέμα το οποίο έχει προκύψει ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά λέγοντας: «Εάν η παρουσίαση δεν είναι προσβλητική για έναν άνθρωπο, και πιστεύω ότι του Νίκου Μουτσινά δεν είναι, δηλαδή, με αγάπη και με λεπτό χιούμορ εμφανίζει τους ανθρώπους που εμφανίζει, βρίσκω ότι γιατί να μην κάνεις καριέρα; Κάποιους θα εμφανίσεις. Αν αυτό γίνεται με αγάπη και χωρίς να προσβάλεις την προσωπικότητα του άλλου, θεωρώ ότι σωστά γίνεται διότι όλοι κάποιους παρουσιάζουμε».