Για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της που δεν είναι άλλη από την πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της David McIntosh, μίλησε η Kelly Brook σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

To μοντέλο αποκάλυψε στο περιοδικό ότι σχεδιάζει ήδη το γάμο της γιατί δεν έχει λόγο να περιμένει.

«Για να είμαι ειλικρινής, όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα μεταξύ μας κάτι που εξέπληξε και εμάς τους δύο» εξομολογείται η ίδια.

Και συνεχίζει: «Δεν έχω συναντήσει άλλον άντρα σαν τον David. Εάν και είναι νωρίς να κάνω σχέδια για το γάμο μας, νομίζω ότι δεν έχω λόγο να περιμένω. Όλα είναι φανταστικά μεταξύ μας».

Η Kelly Brook αποκαλύπτει ότι εάν και πότε δεν ονειρευόταν ένα νυφικό με μεγάλη ουρά, τώρα έχει αλλάξει άποψη και θέλει να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά.

Όσο για την πρόταση γάμου είπε:

«Εξεπλάγην όταν ο David μού έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι του στο Μάντσεστερ. Μόλις αντίκρισα το πανέμορφο μονόπετρο τα έχασα και η πρώτη μου αντίδραση ήταν “είσαι σίγουρος;’’ Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι είναι και εγώ τότε του είπα το πολυπόθητο ”ναι”. Μου φόρεσε το δαχτυλίδι, φιληθήκαμε και αυτή ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου» καταλήγει η Kelly Brook.