Η Polaroid τα κατάφερε και πάλι: μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης συλλογής, τα Γυαλιά Polaroid αποδίδουν για μια ακόμη φορά το πνεύμα της άνοιξης και του καλοκαιριού με τη νέα τους Συλλογή Spring Flyer 2014, η οποία φέτος λανσάρει φωτεινά, ζωηρά χρώματα και υπέροχα μοτίβα.

Παιχνιδιάρικα και ευκολοφόρετα, τα νέα μοντέλα γυαλιών είναι τέλεια για νέους trendsetters που θέλουν να εκφράζουν την προσωπικότητα και την διάθεσή τους μέσα από τη μόδα. Η συλλογή διατίθεται σε μια καλειδοσκοπική ποικιλία χρωματιστών μοντέλων που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε και προσφέρει μέγιστη προστασία και ασφάλεια, χάρη στους πολωτικούς φακούς Polaroid UltrasightTM.

Τα νέα γυαλιά χαρακτηρίζονται από ασυνήθιστους χρωματικούς συνδυασμούς που εντυπωσιάζουν, καθώς και από ένα μοναδικό εφέ επεξεργασμένου μετάλλου, το οποίο αποτελεί και το κοινό στοιχείο που διέπει όλη τη συλλογή και συνοδεύεται από πολύχρωμα μοτίβα.

Στιλάτοι καθρεπτέ φακοί Polaroid UltrasightTM ολοκληρώνουν την εμφάνιση και διασφαλζουν τέλεια όραση, χωρίς αντανακλάσεις και παραμορφώσεις.

P 8400

Αυτά τα unisex κοκκάλινα γυαλιά ηλίου με την ορθογώνια φόρμα και τους κυματοειδείς βραχίονες ταιριάζουν σε κάθε γούστο και προτίμηση και είναι ιδανικά για κάθε σχήμα προσώπου. Το μοντέλο αυτό χαρακτηρίζεται από σύγχρονο σχεδιασμό που υπογραμμίζεται από δύο μεταλλικά στοιχεία στο μπροστινό τμήμα του σκελετού. Οι χρωματικές αντιθέσεις μεταξύ του μπροστινού τμήματος και των βραχιόνων προσθέτουν μια τολμηρή, ζωντανή νότα στα γυαλιά αυτά, που είναι διαθέσιμα σε ματ αποχρώσεις, ιδανικά συνδυασμένες με καθρεπτέ φακούς: διάφανο με ασημί φακούς, κόκκινο με κόκκινους φακούς, μπλε με μπλε φακούς, γκρι με κίτρινους φακούς.



P 4319

Το εξαιρετικά λεπτό προφίλ και βραχίονες χαρίζουν μια ελαφριά αίσθηση σε αυτά τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου, που διακρίνονται από το χαρακτηριστικό τους μπροστινό τμήμα σε σχήμα δάκρυ, με διπλή γέφυρα. Οι καθρεπτέ φακοί Polaroid UltrasightTM και οι γυαλιστεροί τόνοι του σκελετού φωτίζουν αυτό το unisex μοντέλο το οποίο κυκλοφορεί με τους εξής χρωματικούς συνδυασμούς: λευκό με ασημί καθρεπτέ φακούς, κόκκινο με ροζ καθρεπτέ φακούς, ματ γκρι με κίτρινους καθρεπτέ φακούς.



P 8443

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου διαθέτουν σχεδιασμό εμπνευσμένο από το παρελθόν και ελαφρώς στρογγυλεμένες γραμμές . Το τολμηρό προφίλ της ορθογώνιας φόρμας, που γίνεται πιο «απαλό» στη γέφυρα, συνδυάζεται ιδανικά με τους κυματοειδείς βραχίονες, προσθέτοντας μια δόση ρετρό χαρακτήρα. Αυτό το μοντέλο διατίθεται σε ζωηρούς, ματ χρωματισμούς και υπογραμμίζεται από τους καθρεπτέ φακούς Polaroid UltrasightTM σε συνδυασμούς όπως: διάφανο με ασημί φακούς, κόκκινο με κόκκινους φακούς, μοβ με μοβ φακούς και ματ γκρι με πράσινους φακούς.



P 8448

Το κοκκάλινο μοντέλο P 8443 παρουσιάζεται σε μια νέα συναρπαστική αναδιπλούμενη εκδοχή (P 8448), που τώρα είναι ακόμη πιο ευέλικτη και «σπορτίφ» χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό. Το μπροστινό τμήμα και οι βραχίονες μπορούν να διπλώσουν στη μέση, ώστε να μπορείτε να τα χωρέσετε εύκολα ακόμη και στην τσέπη σας. Ο σκελετός με εφέ ματ μετάλλου ζωντανεύει από τους καθρεπτέ φακούς Polaroid UltrasightTM, για ένα στιλ που έχει πραγματικά τον «αέρα» της υψηλής τεχνολογίας: λευκό με ασημί φακούς, μαύρο με κόκκινους φακούς, μπλε με μπλε φακούς και γκρι με μπλε-πράσινους φακούς.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και γυαλιών οράσεως POLAROID παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.