Το χρυσό πακέτο ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα εκτός από επαγγελματική έχει και προσωπική ζωή. Ξέρετε, βόλτες στα μαγαζιά, φιλάκια με το αμόρε, καφέδες με φιλενάδες, τένις με τον κολλητό. Όλα αυτά θα τα βρείτε στο instagram. Oι σταρς δεν θέλουν να μας αφήνουν παραπονεμένους και στην ησυχία μας ούτε ένα λεπτό.

Τώρα λοιπόν που το Hollywood εγκυμονεί, είναι εποχή γάμων. Τα γραφεία διοργανώσεων έχουν πάρει φωτιά, τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, οι κυρίες φωτιά κι αυτές, δεν ξέρουν τι να φορέσουν, ελπίζουμε στο τέλος να μη γίνουν όλα στάχτη και Burberry…

Tην εβδομάδα που μας πέρασε παντρεύτηκε η αδερφή της γνωστής μοντέλας Cara Delevingne και αυτό ήταν μια καλή αφορμή για να ψάξουμε και να δούμε τι φοράνε οι διάσημοι όταν πηγαίνουν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του φίλου τους (Πηγή φωτογραφιών: pinterest.com):


1. Poppy Delevinge: Η άλλη αδερφή της νύφης, μοντέλο και socialite. Επέλεξε το ιδανικό φόρεμα για την περίπτωση, το λεγόμενο φόρεμα – μπομπονιέρα. Έχει ζωστεί στη μέση και στα γόνατα και το πιο πιθανό είναι να φτάσει ως της εκκλησιάς την πόρτα με ελαφρά πηδηματάκια.


2. Cameron Diaz: είμαστε σίγουροι πως όλοι θα θέλατε η Cameron να πάει σε γάμο στην Χαβάη και να φορά ανάλογη περιβολή, δηλαδή μαγιό. Η Cameron μας απογοητεύει, φορά deux piece λουλουδάτο, συντηρητικούλι και περιμένει νύφη και γαμπρό.


3. Jennifer Aniston: από τότε που τα έφτιαξε με αγόρι πιο όμορφο και πιο intellectual από τον Brad Pitt το Τζενάκι έχει ξανανιώσει. Όσο μεγαλώνει η ηλικία τόσο ανεβαίνει και η φούστα πιο πάνω. Δεν μας ενοχλεί όμως. Με 5 ώρες γυμναστική κάθε μέρα και συχνές επισκέψεις σε γιατρούς (ξέρετε εσείς ποιους), το κορίτσι μας είναι μια χαρά και μπορεί να φορά τα αέρινα, κοντά φουστάνια άφοβα.


4. Κate Boshworth: από τότε που παντρεύτηκε η Kate, έχει χάσει κάθε όρεξη να φορέσει κάτι χαρούμενο και ωραίο. Αυτό το φόρεμα ταιριάζει καλύτερα σε μεγαλύτερες ηλικίες και η γραμμή του είναι αρκετά φαρδιά. Κάτι που δεν κολακεύει την Kate, που έχει ωραίο σώμα. Οι ψυχολόγοι λένε ότι αυτά που φοράμε δείχνουν την διάθεσή μας. Υποθέτουμε λοιπόν ότι η Kate δεν το πέτυχε στον γάμο…


5. Kate Moss: Mας συγχωρείτε κυρία μου, είσαστε τοπ μοντέλο αλλά εδώ μοιάζετε με κάτι συνταξιούχες αγγλίδες τουρίστριες που έρχονται να τα πιουν τζάμπα στην Κέρκυρα και κοιτάζουν τους Έλληνες με λάγνο βλέμμα γιατί νομίζουν ότι τα καμάκια υπάρχουν ακόμη.


6. Pippa Middleton: η αδερφή της γυναίκας του διαδόχου του αγγλικού θρόνου. Λεφτά πολλά. Γούστο μηδέν.


7. Dita Von Teese: η Dita είναι η δεξιά, αυτή που έχει φορέσει τις ανθοδέσμες της νύφης στα μανίκια. Δεν ξέρουμε εάν οι σταρς του burlesque βλέπουν τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το καπελάκι της κολλητής ταιριάζει στις ιπποδρομίες του Ascot.


8. Victoria Beckham: μπορεί να φοράς καπέλο Philip Tracey, μπορεί να είσαι 8 μηνών έγκυος (στην φωτό) και να φαίνεσαι έτοιμη για να περπατήσεις στην πασαρέλα, μπορεί να έχεις το τέλειο γυναικείο συνοδευτικό δίπλα σου που ακούει στο όνομα David, αλλά τον χαρακτηρισμό «ξυνή» δεν πρόκειται να τον αποβάλλεις ποτέ. Επιβεβαιωμένα.

Συμπέρασμα: μήπως ρωτήσατε εάν στο Hollywood χάθηκε το καλό γούστο;

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr