Για τη συνεργασία του με τη Σάσα Σταμάτη και τη Ναταλία Γερμανού αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Θέλετε να κάνουμε ανταλλαγή να σας δώσω τη Σάσα και να πάρω τη Δούκισσα; Η Σάσα είναι ο Βαγγέλας, γιατί μιλάει σαν άντρας περισσότερο και από άντρες. Τι ήθελα και έλεγα ότι δεν ήθελα να συνεργαστώ μαζί της; Σε άσχετη στιγμή, ο Παύλος Σταματόπουλος με είχε ρωτήσει με ποιον δεν θα συνεργαζόμουν με τίποτα και είπα με κάποιον που φωνάζει πολύ. Ποιος φωνάζει πολύ; Η Σάσα Σταμάτη. Τι ήθελα και το ‘πα; Βρέθηκα έναν χρόνο μετά να την έχω δίπλα μου», είπε ο παρουσιαστής, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα τρέλα».

«Σε αμήχανη θέση σε εκπομπή δεν έχω έρθει. Μου έχουν τύχει καλεσμένοι που δεν γουστάρουν να πολυμιλήσουν, αλλά εκεί το χειρίζεσαι. Δεν τρέχει τίποτα. Με έχουν πειράξει όσα κακεντρεχή σχόλια έχουν γίνει κάποιες φορές για τα μάτια μου. Κάποιοι άνθρωποι έχουν θέματα και μέσα από τη θλιβερή τους ανωνυμία ξεσπάνε σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι θα τους ταράξουν», πρόσθεσε.

Όσο για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Με τη Ναταλία μένουμε και μαζί, στο ίδιο συγκρότημα. Σαν γειτόνισσα είναι πάρα πολύ νορμάλ, αθόρυβη. Είναι νυχτοπούλι. Τις κανονικές ώρες η Ναταλία είναι σε χειμερία νάρκη, ενώ το βράδυ πάντα τσεκάρω ότι το φωτάκι απέναντι είναι αναμμένο. Όλες τις μέρες η Ναταλία κάθεται μέχρι αργά και της αρέσει πολύ. Τηλεοπτικά μου λείπει, αλλά ήταν πολύ δυνατό αυτό με το “Μες Στην Καλή Χαρά”. Θα στεναχωριόμουν αν δεν την έβλεπα, αλλά είμαστε φίλοι».