Έχουμε αναφέρει επανειλημμένως ότι το Instagram έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην κοινωνική δικτύωση, με πολλές νέες διαδικτυακές τάσεις να έχουν ξεπηδήσει από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Στη νέα τρέλα λοιπόν, που θα γίνει σύντομα μανία, το τρανό μοντέλο Gisele Bundchen ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφία την ώρα που δέχεται τις περιποιήσεις του κομμωτή και του μακιγιέρ της, ενώ αυτή θηλάζει αμέριμνη την κόρη της Vivian.

Κάποιος στο δωμάτιο απαθανάτισε το στιγμιότυπο, το έδειξε στη Gisele και εκείνη αποφάνθηκε «ναι, μια χαρά είναι, ανέβασέ τη στο Instagram», επιδεικνύοντας τις μητρικές της υποχρεώσεις σαν άλλη βασίλισσα.

Η φωτογραφία κέρδισε το Ίντερνετ στη στιγμή και στάθηκε ορόσημο στην επικράτεια των social media, καλώντας επιτακτικά να βρεθεί μιμητής.

Κάτι που βέβαια δεν άργησε να έρθει, με την Emmy Rossum να κοπιάρει ακριβώς την πόζα, εγκαθιδρύοντας έτσι τη νέα τάση του Instagram. H σταρ της σειράς «Shameless» ωστόσο ήθελε απλώς να στηλιτεύσει την κίνηση του μοντέλου, γι’ αυτό και το δικό της μωρό ήταν ψεύτικο!

Ας μη γελιόμαστε βέβαια, αφού το έκανε η @giseleofficial, δεν θα είναι λίγες που θα μιμηθούν τις προσωπικές μητρικές στιγμές τους στο Instagram…