Για απόπειρα φόνου καταδικάστηκαν δύο πρώην σωματοφύλακες της Gisele Bundchen που είχαν πυροβολήσει κατά φωτογράφων στο γάμο του σούπερ μόντελ το 2009.

Οι Miguel Solis και Alexander Rivas καταδικάστηκαν σε πέντε έτη φυλάκισης ο καθένας και την υποχρέωση να καταβάλουν αποζημίωση 10.000 δολαρίων στο κάθε θύμα τους.

Ο τρίτος σωματοφύλακας Manuel Valverde αθωώθηκε.

Όταν η Βραζιλιάνα καλλονή παντρεύτηκε τον σταρ του ποδοσφαίρου Tom Brady πριν από τέσσερα χρόνια, οι παπαράτσι κατέκλυσαν το σπίτι τους στην Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δύο φωτογράφοι που επιχείρησαν να βγάλουν φωτογραφίες από κοντινό κτήμα δέχθηκαν την «επίσκεψη» των σωματοφυλάκων οι οποίοι τους ζήτησαν να τους δώσουν τις κάρτες μνήμης των φωτογραφικών τους μηχανών.

Δεν είναι σαφές αν αρνήθηκαν, πάντως την ώρα που έφευγαν ,ε το αυτοκίνητό τους, οι σωματοφύλακες άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Ο φωτογράφος Rolando Aviles υποστήριξε πως γλίτωσε από τύχη από μία σφαίρα που έσπασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου του, το ίδιο και ο συνάδελφός τού του Γαλλικού Πρακτορείου Uri Cortez.

«Η σφαίρα πέρασε ανάμεσα από τα κεφάλια μας. Αν η πορεία της ήταν λίγο πιο δεξιά ή πιο αριστερά θα είχε σκοτώσει έναν από μας», τόνισε ο Aviles. «Φώναξα ‘θα μας σκοτώσουν!’ και χαμήλωσα το κεφάλι μου για να καλυφθώ», είπε, «Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί για μερικές φωτογραφίες που η Gisele δεν ήθελε να δημοσιευθούν, είναι εντελώς τρελοί;» διερωτήθηκε.

Ο Tom Brady πάντως επιμένει πως οι καταγγελίες δεν ευσταθούν. «Βρήκαμε δύο τύπους μέσα στο κτήμα μας και τους είπαμε να φύγουν. Οι ασφάλειά μας δεν είχε καν όπλα, δεν έπεσαν πυροβολισμοί», είπε. Η Bundchen είπε πως δεν γνώριζε τίποτα για τους πυροβολισμούς.