Έχει κι άλλες φορές φωτογραφηθεί μετά τη γιόγκα η ηθοποιός Demi Moore, χαμογελαστή και χαρούμενη. Αυτή τη φορά η όψη της ήταν πολύ διαφορετική καθώς έφευγε από το στούντιο όπου κάνει γιόγκα στο Λος Άντζελες, μετά την τακτική άσκησή της.

Χωρίς μακιγιάζ και ντυμένη κατάλληλα η διάσημη ηθοποιός έδειχνε μάλλον κουρασμένη- είχε προηγηθεί και η άσκηση βέβαια.

Ίσως η «σκοτεινή» έκφρασή της να συνδέεται και με την κυκλοφορία των φωτογραφιών του πρώην συζύγου της Ashton Kutcher με τη νέα του αγαπημένη Mila Kunis στο παιχνίδι των Chicago Bears στο Heinz Field του Pittsuburgh.

Η Moore και ο Kutcher ήταν παντρεμένοι για έξι χρόνια και σήμερα βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου με «εμπόδιο» τη μοιρασιά της συζυγικής περιουσίας ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως γράφει η Daily Mail.

Στις αρχές του μήνα ο φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας ΤΜΖ είχε καταγράψει το πρώην ζευγάρι να μιλά στο αεροδρόμιο Burbank, έπειτα από κοινή τους πτήση από το Σαν Χοσέ.

«Η Mila είπε στον Ashton να δώσει στη Demi τα λεφτά, δεν είναι το ζήτημα ποιος κερδίζει», ανέφερε μία πηγή στο βρετανικό περιοδικό Closer. «Έχει κουραστεί από αυτή την εκκρεμότητα πάνω από τα κεφάλια τους που δεν τους αφήνει να προχωρήσουν στο κοινό τους μέλλον», πρόσθεσε.


Δείτε τις φωτογραφίες…