Οι παπαράτσι καραδοκούσαν. Περίμεναν για ώρα αυτήν την έξοδο. Ποιος συνοδεύει την πιο όμορφη γυναίκα; Μετά από ώρες έμαθαν. Κατά την έξοδο του μοντέλου από το πάρτι της Vogue που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα φίλησε στο στόμα το συνοδό του.

Τα φλας άστραψαν και η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Ένας άνδρας φιλούσε την Gisele στο στόμα, και όλοι μίλησαν για ένα νέο έρωτα. Ο συνοδός της είναι ένας έμπορος έργων τέχνης, που ακούει στο όνομα Helly Nahmad. Είναι πάρα πολύ γνωστός στην Νέα Υόρκη και μολονότι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το τετ α τετ είναι πολύ τρυφερό, το τοπ μόντελ είναι παντρεμένο, συνεπώς δεν πρόκειται για κάτι πονηρό.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε είπε πως οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια, και ότι το φιλί ήταν ένα φιλί που δόθηκε στο μάγουλο και απλά η κάμερα τον έπιασε από περίεργη γωνία. Τελικά ποια είναι η αλήθεια;

Ψάχνοντας το ερωτικό παρελθόν της Gisele, θα συναντήσουμε ξανά αυτόν τον άνδρα, καθώς οι δύο τους ήταν ζευγάρι πριν από αρκετό καιρό, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν. Παρέμειναν δύο καλοί φίλοι, και το φιλί αυτό στις φωτογραφίες μπορεί να ήταν αθώο, ενδεχομένως όμως να ξύπνησε μνήμες και αισθήματα του παρελθόντος στο πρώην ζευγάρι.