Για τον χωρισμό του με την Έλενα Παπαρίζου και την κατάθλιψη που πέρασε μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τόνι Μαυρίδης στην εφημερίδα Espresso.

Ο Τόνι Μαυρίδης εξομολογήθηκε ότι δεν παρακολουθεί καθόλου πλέον την επαγγελματική πορεία της πρώην αγαπημένης του:

«Δεν παρακολουθώ την πορεία της Έλενας. Έχω σταματήσει από το 2008 και μετά. Είχα περάσει μια μεγάλη περίοδο κατάθλιψης. Έτσι πήρα και τα περιττά κιλά», ενώ αποκάλυψε ότι ξεπέρασε το πρόβλημά του με τη βοήθεια ειδικού.

Μιλώντας για το χωρισμό τους, ο ίδιος τόνισε: «Η απόφαση ήταν από κοινού. Δεν έπαθα ερωτική απογοήτευση, απλώς έχασα τη συνήθειά μου. Όταν ξύπνησα μόνος στο σπίτι σκέφτηκα: “Και τώρα”; Μεγάλο πράγμα η συνήθεια».

Επιπλέον, αποκάλυψε για την περίοδο που ήταν μαζί με την τραγουδίστρια: «Μου είχε γίνει έμμονη ιδέα να φτάσει η Έλενα στην κορυφή. Ζούσα μόνο στο στούντιο και μου έφερνε εκείνη φαγητό» και πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι περίπου 5 χρόνια δουλεύαμε. Είχαμε πάει διακοπές μόνο δύο μέρες. Όταν όλη σου η ζωή γίνεται δουλειά, καταλαβαίνεις. Μετά ήρθε και η κατάθλιψη… Η Έλενα το άντεξε για ένα χρόνο, μετά όταν άρχισα να συνέρχομαι, νομίζω πως το μετέδιδα…».

Τέλος όσον αφορά τη νέα σχέση της Έλενας Παπαρίζου, ο Τόνι Μαυρίδης δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ. Τι είμαι; Η Χατζίδου να της εύχομαι “Χειρότερα να είναι η κάθε σου ημέρα”; Αλίμονο! Περάσαμε μαζί τόσα, ο καθένας μας έχει κάνει βήματα μπροστά. Ο κύκλος μου με την Έλενα έχει κλείσει». Όσο για το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας τους, είπε: «Τώρα όχι. Σε τρία χρόνια από τώρα όμως ναι. Θέλω να δω πώς θα τα πάει και με άλλους συνεργάτες».