«Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αλλά ποτέ δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο. Δεν συμφωνώ καθόλου με το συγκεκριμένο concept», ήταν η απάντηση της Μελέτη γα το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός τέτοιου ριάλιτι.

Η όμορφη Ελεονώρα παραχώρησε συνέντευξη στο Celebrity στην οποία μίλησε τόσο για τη δουλειά όσο και τη ζωή της.

«Δεν γνωρίζω αν φέτος ο ανταγωνισμός είναι πιο σκληρός από ποτέ, σίγουρα πάντως κάθε χρόνος που περνάει επιβαρύνει ένα τηλεοπτικό προϊόν. Είμαστε αποφασισμένοι, ωστόσο, να κάνουμε και φέτος ό,τι καλύτερο μπορούμε», είπε η παρουσιάστρια.

Για τις σχέσεις με τη Χριστίνα Λαμπίρη και την Τατιάνα Στεφανίδου ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει ότι υπάρχουν εντάσεις στο κανάλι. Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον ή προσέγγιση απ’ όλες τις εκπομπές για κάποιον καλεσμένο -ναι, αυτό μπορεί να συμβεί-, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα πρόσωπα που προκαλούν ενδιαφέρον στο κοινό είναι συγκεκριμένα».

Για την πρόταση που δέχτηκε να αλλάξει τηλεοπτική ζώνη, είπε: «Δεν αρνήθηκα. Μου έγινε η πρόταση στις αρχές του καλοκαιριού, τη σκέφτηκα και τη συζήτησα πολλές φορές και για ώρες με τους υπεύθυνους του σταθμού. Απάντησα θετικά τον Αύγουστο, λίγες μέρες μετά όμως με ενημέρωσαν πως τελικά δεν θα γίνει κάποια αλλαγή».