Με ανατρεπτικό λουκ και ανεβασμένη διάθεση, η Shaya μετέτρεψε τη φωτογράφιση σε ένα ανέμελο πάρτι.

Με την βοήθεια του Χρήστου Κούτρα και της Li La Lo η τραγουδίστρια μιλάει για τις αλλαγές στο λουκ της, τη μόδα και τις συνεργασίες της.

«Ενημερώθηκα ότι το concept της φωτογράφισης είναι πολύ καλοκαιρινό, με χρώματα, οπότε είπα να ταιριάξω κι εγώ σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές είναι ένα τρελό χόμπι μου και …άρπαξα την ευκαιρία».

Η ίδια εξομολογείται ότι οι αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση είναι κάτι που κάνει από τότε που θυμάται τον εαυτό της ενώ η σχέση της με τη μόδα είναι πολύ καλή.

«Μ’ αρέσει πολύ η μόδα… όχι ότι την ακολουθώ κατά γράμμα, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι με αυτή. Υπάρχουν πολλά που δεν μ’ αρέσουν πάνω μου, αλλά σέβομαι την μόδα και εμπνέομαι απ’ αυτήν. Προτιμώ το ντύσιμο, που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και άνετα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το ρούχο που επιλέγω, να με “φοράει”».

Όσον αφορά στο τραγούδι, η Shaya δηλώνει αυτοδίδακτη.

«Δεν μπόρεσα σαν παιδί να πάω σε ωδείο, αλλά προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ τώρα, γιατί πιστεύω ότι δεν είσαι ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εάν δεν ξέρεις κάποια βασικά πράγματα. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση της δημιουργίας».

Η Shaya λέει ότι το «Love me» είναι από τα τραγούδια που έχει γράψει, που εκτιμάει πολύ και χαίρεται ακόμα περισσότερο που άρεσε και στον κόσμο.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή την αφήνει έξω από τη δουλειά της.