«Μια φορά άπιστος πάντα άπιστος. Αν ήμουν η Mila, θα ήμουν ιδιαίτερα προσεχτική γιατί ο κύριος δεν έχει και το καλύτερο παρελθόν. Στη θέση της μπορεί να έπαιρνα το ρίσκο να είμαι μαζί του αλλά θα ήμουν πολύ προσεκτική και υποψιασμένη. Θα ήμουν ανασφαλής και θα πρόσεχα συνέχεια».

Αυτές είναι οι συμβουλές που δίνει η Sara Leal στη νέα αγαπημένη του Ashton Kutcher, Mila Kunis με συνέντευξή της στη Sun.

Η Sara Leal είχε σχέση με τον ηθοποιό και σύμφωνα με φήμες ήταν αιτία που τελείωσε και ο γάμος του ηθοποιού με την Demi Moore.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2011 όταν ο τότε σύζυγος της Demi Moore, Ashton Kutcher, πέρασε μια βραδιά, η οποία συμπτωματικά ήταν η 6η επέτειος γάμου του ζευγαριού- σε ξενοδοχείο με την 24χρονη Sara Leal από το Τέξας.

Η Leal είχε βγει με φίλες της για ποτό και γνώρισε τον Kutcher. Εκείνος τη φλέρταρε και τη ρώτησε αν είναι παντρεμένη. Όταν εκείνη του απάντησε ότι μόλις είχε χωρίσει, εκείνος την έπιασε και άρχισε να τη φιλάει.

Δίπλα της καθόταν και μια φίλη της την οποία φίλησε και αυτή ο Kutcher. Σύμφωνα με τη Leal ο 35χρονος ηθοποιός ήθελε και τις δυο κοπέλες το κρεβάτι του κάτι που αυτή του αρνήθηκε.