Για την σχέση της με την κόρη της αλλά και για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνεργάζεσαι με παιδιά μίλησε η Αγγελική Δαλιάνη στο Hello.

«Είναι εύκολο και δύσκολο συνάμα», απαντά η Αγγελική Δαλιάνη μιλώντας για τη συνεργασία της με τα παιδιά στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί μαζί τους.

«Εύκολο διότι τα παιδιά λειτουργούν με το ένστικτό, δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίες. Και τα τρία κορίτσια είναι πολύ ταλαντούχα. Για μένα ήταν δύσκολο και κουραστικό στις πρόβες, καθώς έπρεπε να παίζω την κάθε σκηνή επί τρείς φορές. Βέβαια τις αντιμετωπίζω σαν κανονικές ηθοποιούς επί σκηνής, καθώς μου το έχουν ζητήσει οι ίδιες αυτό και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά γιατί είναι οι πρωταγωνίστριες. Τώρα βέβαια που έχουν περάσει οι πρόβες του έργου, όλα έχουν βρει το δρόμο τους και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η δουλειά μας βρίσκει τέτοια αγάπη και ανταπόκριση από τον κόσμο».

Όσο για το πώς είναι η σχέση της με την κόρη της είπε: «Της έχουμε μεγάλη αδυναμία, όπως και οι γονείς μας, καθώς είναι το πρώτο τους εγγόνι. Όμως δεν θα έλεγα ότι μας κάνει ό,τι θέλει».

Η ηθοποιός λέει στο περιοδικό: «Αν και είναι μικρή ακόμη και από ότι μας έχει δείξει μέχρι σήμερα είναι υπάκουη και συνεργάσιμη, παρόλα αυτά προσπαθούμε να μην της κάνουμε όλα τα χατίρια», λέει και καταλήγει: «Αγάπη είναι και να το μαλώσεις και να το βάλεις τιμωρία για να μάθει το σωστό. Και η μάθηση έρχεται μέσα από την πειθαρχία. Δεν σημαίνει ότι γίνεται κάποιος σωστός γονιός αν δε μαλώνει το παιδί του, το χαϊδεύει συνεχώς και του κάνει όλα τα χατίρια».