Η Έλενα Παπαβασιλείου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η γοητευτική παρουσιάστρια δήλωσε πως η γλώσσα του σώματος κάνει κάποιες ανορθογραφίες.
Κι εκτός κάμερας, άραγε ένα τόσο ελκυστικό κορμί εκπέμπει τα σωστά μηνύματα; «Είμαι μάλλον παραδοσιακών αντιλήψεων σε αυτά τα ζητήματα, μου αρέσει να είναι ο άντρας εκείνος που θα κάνει την κίνηση, το πρώτο πλησίασμα.

Έτσι θα τραβήξει και το ενδιαφέρον μου σε αυτήν τη διαδικασία της κατάκτησης και του φλερτ, η οποία είναι μια πολύ ωραία φάση της γνωριμίας και της σχέσης. Φαντάζομαι ότι, ακόμη κι αν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση, δε θα μου άρεσε ο άντρας στο τέλος. Δεν το έχω κάνει, ούτε πρόκειται.

One night stand; Τι είναι αυτό; Δε μου ταιριάζει, δε μου αρέσει και είμαι υπερβολικά υποψιασμένη για να δώσω σε κάποιον τελείως άγνωστο το θάρρος να προχωρήσει. Ακούμε τελευταία όλο και περισσότερους να βρίσκουν το ταίρι τους μέσω Διαδικτύου….

Εγώ όμως θα φανταζόμουν κάποιο μανιακό δολοφόνο να εμφανιστεί, παρά τον άντρα της ζωής μου. Στην κοινωνική μου ζωή είμαι πολύ συγκρατημένη, αλλά δεν είμαι απαραίτητα έτσι και στα προσωπικά μου.

 Δε νομίζω ότι βλέποντας κάποιον εξωτερικά μπορείς να υποθέτεις πράγματα για την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον για το τι κάνει στην κρεβατοκάμαρά του. Γιατί η εικόνα μπορεί να συμβαδίζει με αυτό που περιμένεις, μπορεί να είναι και το ακριβώς αντίθετο. Η αλήθεια βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα – κι εκεί πρέπει να μένει».