Μια σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες του περιοδικού «Vogue» έκανε η Rihanna και μιλά για το νέο της άλμπουμ έχει τίτλο Unapologetic και κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου αλλά και την αναθέρμανση των σχέσεων της με τον άνθρωπο που σήκωσε χέρι πάνω της.

Με «όπλο» της, τη εντυπωσιακή εμφάνιση και φορώντας ένα κατακόκκινο κραγιόν, μεταμορφώθηκε σε «άγριο» θηλυκό και μιλάει χωρίς φόβο και πάθος για τον Chris Brown.

«Ο κόσμος δεν έχει δει τίποτα. Δεν έχουν δει καμία βελτίωση στη φιλία μας, γιατί δεν βλέπουν απολύτως τίποτα» είπε η σέξι σταρ και συνέχισε: «Δεν είναι όμως από κοντά για να δουν αυτό που βλέπω εγώ, εκτός αν κάθονταν για να δουν από τη δική μου οπτική γωνία. Νομίζω ότι πρέπει να μάθω να ζω μ’ αυτό».

Η συνέντευξη αυτή ήρθε λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών με τους δυο τους να έχουν έρθει πολύ κοντά σε γνωστό κλαμπ.

Μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε πως έχει να βγει ραντεβού εδώ και καιρό! «Εδώ και καιρό, κανείς δεν μου έχει ζητήσει να βγούμε ραντεβού. Ούτε καν για ταινία ή έστω για φαγητό δεν έχω βγει με κάποιον! Θέλω πολύ να βγω με κάποιον έξω».

Η ποπ τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αυτό που ψάχνει σε έναν άνδρα είναι η εμπιστοσύνη και η αίσθηση του χιούμορ. «Το μόνο που θέλω είναι ένας άνδρας που θα με κάνει να γελάω και να με γυρνάει σπίτι. Όχι να ανεβαίνει και εκείνος στο διαμέρισμά μου».