Έχει κάνει δύο γάμους κι έχει βγει ραντεβού σχεδόν με ολόκληρο το Χόλιγουντ. Ο 50χρονος Jim Carrey έχει κι ένα γιο με την ηθοποιό και μοντέλο Jenny McCarthy, με την οποία είχε πέντε χρόνια σχέση.

Έπειτα από ένα διάστημα εργένικης ζωής, μετά το χωρισμό του με την McCarthy, ο Carrey εθεάθη τον Ιανουάριο του 2011 με την 24χρονη Anchal Joseph, διαγωνιζόμενη στο «America’s Next Top Model». Αλλά το ραντεβού μάλλον δεν επαναλήφθηκε.

Προσφάτως ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Η Μάσκα» έβγαινε με της 23χρονη Anastasia Vitkina και είχαν ακουστεί ακόμα και ψίθυροι για γάμο.

Ο πρώτος του γάμος με τη Melissa Womer κράτησε επτά χρόνια και από αυτόν προέκυψε 23χρονη σήμερα κόρη του Jane. Μετά το χωρισμό του άρχισε να βγαίνει με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Ηλίθιος και πανηλίθιος» Lauren Holly, την οποία νυμφεύτηκε το 1996 αλλά χώρισε ένα χρόνο μετά.

Έπειτα αρραβωνιάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα την ηθοποιό Renee Zellweger και ύστερα ήρθε η σειρά της McCarthy.

Η όμορφη νεαρή στις φωτογραφίες που ακολουθούν, από την παραλία του Malibu, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των γυναικών με τις οποίες μοιράστηκε τις μέρες και τις νύχτες του ο διάσημος ηθοποιός…

Δείτε τις φωτογραφίες