Η 42χρονη Angie Dowds, δημοφιλής προσωπική γυμνάστρια στη Βρετανία, η οποία έχει συμμετάσχει και σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, έδωσε τέλος στη ζωής της πηδώντας από τους λόφους του Beachy Head, επειδή είχε χάσει τη δουλειά της και είχε χωρίσει με τη φίλης της. «Η καρδιά μου έχει ραγίσει και το πνεύμα μου έχει σιωπήσει», ήταν οι τελευταίες της λέξεις σε ένα γραπτό μήνυμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η Dows είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και είχε καταναλώσει υψηλή ποσότητα αλκοόλ προτού αυτοκτονήσει. Η βραβευμένη γυμνάστρια είχε έρθει σε επαφή στο παρελθόν με ψυχολόγους, αλλά είχε αρνηθεί οποιουδήποτε είδους θεραπεία.

Ο αδελφός της, Kevin Dowds, κατηγορεί τους ιατρούς της ότι δεν την βοήθησαν να ξεπεράσει τα προβλήματα της και ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. «Το να θα συνέχιζε τη θεραπεία δεν ήταν δική της απόφαση αλλά των γιατρών. Οι γιατροί πρέπει να καθοδηγούν τους ασθενείς τους και όχι το αντίθετο», ήταν το σχόλιο του.

Λίγες ημέρες πριν το τραγικό θάνατο της, η 42χρονη είχε μιλήσει στους φίλους της για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση. Είχε πρόσφατα χάσει τη δουλειά της και είχε χωρίσει με την φίλη της, Edwina Benson. Για αρκετό χρονικό διάστημα δεν είχε μόνιμη κατοικία και είχε απευθυνθεί στη Πρόνοια για την εύρεση στέγης.