Περιγράφει τον εαυτό της σαν «αγοροκόριτσο» η Mις Pack -αν είναι δυνατόν!- και δηλώνει ότι αγαπημένη της δραστηριότητα, χόμπι, ασχολία είναι η οδήγηση της μοτοσυκλέτας της στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast Highway που ακολουθεί την ακτογραμμή του Ειρηνικού Ωκεανού. Κατά τα άλλα, θέλει να γίνει δερματολόγος και γράφει σε blog.

Ωστόσο ο πραγματικός χρυσός δεν παύει να λάμπει, και τελικά η νεαρά από το Πράσινο Δάσος (Palos Verdes) με ή χωρίς την ιντερνετική ψήφο μας (αλά Eurovision) εξελέγη Mις Καλιφόρνια και θα εκπροσωπήσει την πολυπληθέστερη και πλουσιότερη Πολιτεία των ΗΠΑ στα καλλιστεία για την εκλογή της Mις USA, σε έναν μόλις μήνα.

Να εξομολογηθούμε ότι τα καλλιστεία της Καλιφόρνια δεν τα είδαμε, κι ούτε το συνηθίζουμε -τελείως αδικαιολόγητα θα πρέπει να πούμε, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες.

Όμως η ξανθιά κόρη –κέρδισε την προσοχή μας και θέση στη σελίδα του newsbeast.gr, επειδή εκτός των αναμφισβήτητων προσόντων της είναι και φανατική μοτοσυκλετίστρια.

Συνήθως η ενασχόληση με τα καλλιστεία και τις ψεύτικες χρυσές κορόνες καταλήγει σε κλάματα ή και χειρότερα για τις περισσότερες συμμετέχουσες. Πιστεύουμε όμως ότι ως μοτοσυκλετίστρια και αγοροκόριτσο η Natalie Pack είναι αρκούντως σκληραγωγημένη για αντεπεξέλθει. Εξάλλου τη χρειάζεται ο μοτοσυκλετισμός.

Αποτελεί ένα διαφορετικό και μάλλον πιο υγιές πρότυπο για τα χιλιάδες κοπέλες που βάφοντας τα νύχια τους και κάνοντας τα ξανθά μαλλιά τους χαζεύουν τα καλλιστεία στη τηλεόραση και ονειρεύονται πρίγκιπες, δόξα, φήμη και ροζ νύχια.

Ψηφίζουμε λοιπόν Natalie, γιατί είναι δική μας…