Κι όμως, η Rihanna δεν ζητάει και τόσα πολλά! Μπορεί να είναι σούπερ σταρ και συχνά-πυκνά ν’ απασχολεί τον ξένο Τύπο με τα καμώματά της, όμως άντε να φτάσει μέχρι… προσωπική μασέζ. Σήμερα αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο γήπεδο Καραϊσκάκη με το live της, κόβοντας την κορδέλα στις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού, και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για τους Έλληνες fans της!

 Η Rihanna ήρθε χτες το πρωί στη χώρα μας, όχι με liar jet αλλά με κανονική πτήση, συνοδευόμενη από το επιτελείο της (μακιγιέζ, κομμωτές και στιλίστες). Όσοι την είδαν από κοντά έλεγαν ότι ήταν χαμογελαστή, απλή και δίχως ίχνος βεντετισμού. Τόσο η Rihanna όσο και το επιτελείο της δήλωσαν χαρούμενοι που ήρθαν στην Ελλάδα και περίμεναν τη στιγμή που οι Έλληνες θα τους δουν να λικνίζονται στο ρυθμό του «Don’t Stop Τhe Μusic».

Η Rihanna έχει ετοιμάσει ένα υπερθέαμα για το live της. Μιλάμε για πολυάριθμα κοστούμια, τα οποία θα αλλάζει σε χρόνο dt με την καταλυτική συμβολή της ομάδας της. Λαμπερά σκηνικά, hi-tech φωτισμοί και μια γκαρνταρόμπα που θ’ αποτελείται από ψηλοτάκουνες μπότες, sexy κορσέδες και κορμάκια είναι μερικά από τα στιλιστικά tips του live της. Κοντέινερ θα μεταφέρουν νωρίτερα τον τεχνικό εξοπλισμό.

Χθες ή μεγάλη σταρ προτίμησε να ξεκουραστεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου έχει καταλύσει συζητώντας με τους συνεργάτες της όλες τις λεπτομέρειες του show. Όσο για τη διατροφή της, έχει ζητήσει εμφιαλωμένο νερό και ειδικό μενού που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο κοτόπουλο και σαλάτες και τροφές με χαμηλά λιπαρά, αφού δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σιλουέτα της.

Αναψυκτικά και ζάχαρη στην περίπτωσή της είναι απαγορευτικά. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει ζητήσει να πάει στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως πολλοί θα περίμεναν, αφού το συνηθίζουν οι ξένοι celebrities που μας επισκέπτονται. Το γκρουπ Vegas θα ανοίξει την συναυλία της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο το στάδιο θα σειστεί στους ρυθμούς της «βασίλισσας της R’n’B». Στις 19.00 θ’ ανοίξουν οι πόρτες για το μεγάλο πάρτι της Rihanna…