Μία νύχτα πάθους με τον Τζος πέρασε η ιερόδουλος Τζένι Τόμσον που έγινε «διάσημη» για τις σεξουαλικές της επαφές με τους ποδοσφαιριστές Mario Balotelli και Wayne Rooney. Έπειτα από ένα βράδυ με πολύ αλκοόλ η Τζένι και ο μικρόσωμος Τζος- πάσχει από νανισμό- πέρασαν τη νύχτα μαζί.

Μιλώντας για την βραδιά αυτή ωστόσο, η Τόμσον είπε πως δεν ήταν χαρούμενη για την επαφή αυτή. «Ήταν ένα μεγάλο λάθος. Όχι λόγω του μεγέθους της αλλά επειδή ήταν σεξ της μιας βραδιάς κι εγώ δεν είμαι τέτοιο κορίτσι», είπε!

«Δεν ήταν πολύ καλός στο κρεβάτι. Δεν ήταν καλός σαν τον Wayne και σίγουρα όχι σαν τον Mario. Νομίζω πως αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα με έναν τεράστιο πονοκέφαλο και βγήκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα», πρόσθεσε.
Ο Τζος από την άλλη έχει μία διαφορετική ανάμνηση από εκείνη τη βραδιά και υποστηρίζει πως στην κρεβατοκάμαρα το μέγεθος δεν μετράει.

«Η Τζένι έδειχνε να ελκύεται από μένα και να μην έχει πρόβλημα με το μέγεθός μου. Δεν ξέρω αν έχει ξανακοιμηθεί με νάνο αλλά δεν έμοιαζε να την ενοχλεί. Ήταν σαφές πως της άρεσε το σεξ μαζί μου γιατί ολοκληρώσαμε τρεις φορές. Δεν ήταν το χειρότερο σεξ που έχω κάνει ποτέ αλλά ούτε και το καλύτερο».

Ο Τζος κέρδισε την Τζένι με ιστορίες από τη showbiz. «Της έκανε εντύπωση που έπαιξα στο Χάρι Πότερ. Δεν υπήρξαν χρήματα, ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει», είπε για τη σεξουαλική επαφή, «καθώς ήταν προφανές πως της άρεσα».
Είπε επίσης πως απογοητεύτηκε από την αντίδραση της Τζένι την επόμενη μέρα. «Ανταλλάξαμε τηλέφωνα αλλά έφυγε πολύ γρήγορα. Ήταν κρίμα, θα ήταν ωραίο να βλέπαμε αν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχέση».

Η Τζένι πέρασε τη νύχτα με τον Τζος αφού έπεσαν τυχαία ο ένας πάνω στον άλλο στο Μάντσεστερ, λίγο πριν αρχίσει τις επαφές με τον Μάριο Μπαλοτέλι.