Το ότι θα συμμετάσχει στο αμερικανικό Dancing with the stars είναι ήδη γνωστό. Αυτό που ίσως δε γνωρίζατε είναι ότι η Μαρία Μενούνος, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, ζήτησε δια τηλεφώνου συμβουλές για το εγχείρημα της από τη Μαριέττα Χρουσαλά καθώς έχει υποστεί και εκείνη την επίπονη διαδικασία των προβών.

«Τηλεφώνησα πρόσφατα στη Μαριέττα Χρουσαλά και της ζήτησα να μου πει πώς τα έβγαλε πέρα με τις σκληρές πρόβες….είναι πολύ επίπονο Χριστέ μου, καθημερινά κάνω προπόνηση και πονάει όλο μου το σώμα. Πάντοτε έκανα γυμναστική, πιλάτες και γιόγκα, αλλά δεν είναι αρκετό από ό,τι φαίνεται!» λέει η Μαρία Μενούνος.

Στη διάρκεια της συνέντευξης της που θα προβληθεί στην εκπομπή «Movies & Stars» στο MTV, η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει επίσης ότι δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση να συμμετάσχει στο ελληνικό Dancing With The Stars:

«Αν έβρισκα το χρόνο, γιατί όχι; Το θέμα είναι ότι μάλλον, από ό,τι ξέρω, τα δύο σόου ξεκινάνε ταυτόχρονα αλλά για την Ελλάδα θα το έκανα. Τώρα σκέφτομαι να βγω με μία ελληνική σημαία κάπου πάνω μου για να προκαλέσω θετικά σχόλια για τη χώρα μας, Η δημοσιότητα που έχει η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου καλή, η εικόνα της χώρας έχει χαλάσει.

Αλλά στο χέρι μας είναι να την φτιάξουμε. Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει. Είμαι βέβαιη ότι σε λίγα χρόνια θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Η Μαρία Μενούνος δεν παρέλειψε να εμψυχώσει τους Έλληνες με το ακόλουθο μήνυμα: «Να είστε θετικοί, δυνατοί, αισιόδοξοι. Να έχετε πάθος και αγάπη για την Ελλάδα. Θα έρθουν καλύτερες μέρες, είμαι σίγουρη».