Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ανατρεπτική φωτογράφιση της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία χωρίς κόμπλεξ πόζαρε μπροστά στο φακό φορώντας μαύρες ζαρτιέρες, αισθησιακά κορμάκια και ψηλά τακούνια.

Πώς αντέδρασε όμως ο σύντροφος της με το συγκεκριμένο concept και τι ακριβώς του είπε η παρουσιάστρια;

Με ρωτούσε ο δόλιος ο σύντροφος μου: «Πες μου τι έγινε στη φωτογράφηση. Θα το πιω το ποτήρι τούτο;».

«Είναι σέξι, θα σου αρέσει», του είπα. «Τόσα χρόνια αναρχοκουμουνίστρια, έπρεπε στη δική μου την πλάτη να κάνεις την καριέρα αυτή;», απάντησε.

«Και έχει δίκιο. Συμφώνησα κι εγώ να κάνω μια φωτογράφηση που θα ήμουν σέξι και πέτυχα, από κάτω τέσσερις πορείες της ΓΣΕΕ! Τι να πω! Μαύρη μοίρα. Προχωράω για να μπω στη Μεγάλη Βρετάνια και μου λέει ο αστυνομικός: ‘’Κυρία, πού πάτε;’’. ”Στη Μεγάλη Βρετάνια”. ‘’Αμ, δεν πάτε. Από πού είστε;’’. ”Από την Θήβα”. ”Εσείς;”. ”Από την Λιβαδειά”.

«Και με παίρνουν αγχωμένα τα παιδιά του περιοδικού να με ρωτήσουν πού είμαι και γιατί δεν ανεβαίνω. Αχ, Παναγιά μου και Χριστέ! Θα μετακομίσω, θα πάω Αλάσκα!

Όταν, δε, με έβγαλαν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου για μία λήψη, παραλίγο να με συλλάβουν για προσβολή της δημόσιας αιδούς», συμπληρώνει με χιούμορ η ίδια.

«Το καλύτερο, όμως, ήταν μετά τη φωτογράφηση. Κατεβαίνω κάτω με το στρατιωτικό παντελόνι, το φουσκωμένο μπουφάν, κατακόκκινα χείλια και τα μαλλιά σκάλες. Με κοιτάει ένας των ΜΑΤ και μου λέει:  «Εσείς, κυρία μου, που πάτε;».

«Μπορεί για φωτογράφηση, μπορεί και για κυνήγι. Τι να σας πω…».

Πηγή: www.entertv.gr