Αν και η μεγάλη τους αγάπη ήταν στην αρχή ο χώρος του μόντελινγκ, στην πορεία κέρδισε την καρδιά τους το τηλεοπτικό γυαλί.

Εύη Αδάμ, Μαριέττα Χρουσαλά, Βίκυ Καγιά, Δούκισσα Νομικού, Άννα Πρέλεβιτς, Νόνη Δούνια, Κατερίνα Στικούδη.

Έξι γυναίκες που τις ενώνουν εκατοντάδες εξώφυλλα, αμέτρητα πέρα δώθε στην πασαρέλα και φυσικά το πάθος για την κάμερα.

Ξεκίνησαν με αφετηρία τη μόδα αλλά στη συνέχεια άλλαξαν «μετερίζι».

Εύη Αδάμ

Κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς το 1995. Λίγο αργότερα, έκανε το ντεμπούτο της στο σόου της Ρούλας Κορομηλά «Μπράβο» και στη συνέχεια ήρθε η μουσική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, «Mega Star». Το 2010 συμμετείχε στο «Just the two of us» ενώ βρέθηκε και στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «10 με 1 μαζί».

Μαριέττα Χρουσαλά

Κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2003. Το Σεπτέμβρη του 2005 και έπειτα από πρόταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Πολύ την Κυριακή». Μετά ανέλαβε την παρουσίαση του πρωινού στο Alter. Χόρεψε, επίσης, στο «Dancing with the stars 2».



Βίκυ Καγιά

Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών. Παρουσίασε το τάλεντ σόου «So you think you can dance», στο Mega. Τον Απρίλιο του 2009 έκανε ένα πέρασμα από την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ». Υπήρξε στο τιμόνι, για δύο σεζόν, του «Next Top Model».

Δούκισσα Νομικού

Κέρδισε το 2007 τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Την ίδια χρονιά και για δύο σεζόν παρουσίασε την εκπομπή «Life style», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη. Ακολούθησαν ο «Όμορφος Κόσμος το πρωί» και το «Just the two of us». Αυτή την περίοδο παρουσιάζει την εκπομπή «Laugh Attach» στο κανάλι του Αμαρουσίου με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Άννα Πρέλεβιτς

Στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2010. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε στο πρωινό του καναλιού, «10 με 1 μαζί», όπου συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής. Σήμερα βρίσκεται στο Mad παρουσιάζοντας μουσικές εκπομπές και events.

Νόνη Δούνια

Οι μετοχές της στο μόντελινγκ εκτοξεύτηκαν το 1996, όταν κατέκτησε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό «Μις Ευρώπη». Όταν της έγινε πρόταση να παίξει στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», αποφάσισε ότι η υποκριτική της πηγαίνει καλύτερα. Το 2008 ήταν στην κριτική επιτροπή του μουσικοχορευτικού σόου «Baby dance» στον Alpha. Μέχρι πρότινος παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ την εκπομπή «Γονείς από κούνια».

Κατερίνα Στικούδη

Το 2005 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Η καλύτερη στιγμή στην τηλεοπτική της καριέρα ήταν όταν ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Mega Star». Το 2010 συμμετείχε στο «Just the two of us», με παρτενέρ το νεαρό τραγουδιστή Νίκο Μίχα αλλά και στην παρουσίαση του «Guiness world record show» μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά.