Η 23χρονη Rumer ήταν μαζί με τη διάσημη μαμά της, τη Demi Moore, όταν εκείνη κατέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εμφανίζεται πλέον να είναι το στήριγμα και η «έμπιστη» της σταρ. Με τη μητέρα της εν μέσω κρίσης και τον Άστον Κούτσερ εξαφανισμένο, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει;

«Η Demi έχει πολύ στενή σχέση με τη Rumer», σύμφωνα με δημοσιογράφο του περιοδικού People. «Προσπαθεί να βοηθήσει τη μαμά της να ξεπεράσει όλο αυτό, αλλά προφανώς η Moore αντιμετωπίζει σοβαρότερα ζητήματα».
Οι δύο άλλες κόρες της Moore κρατούν χαμηλότερο προφίλ. Η 20χρονη Scout σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Brown, είναι προσηλωμένη στις σπουδές της και δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι.

Η 17χρονη Ταλούλα μένει με τον μπαμπά της, τον Bruce Willis και το Σάββατο πήγε για φαγητό με την Rumer. «Προσπαθούν να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους, όλοι προσπαθούν να δείχνουν cool», λέει η δημοσιογράφος του People.

Η Moore και οι κόρες της πόζαραν μαζί το 2008 και φωτογραφήθηκαν για περιοδικό. Στη συνέντευξη η διάσημη ηθοποιός τις χαρακτήρισε «υπέροχες» κι έλεγε πως τη βοηθούν να μην την απασχολεί το ότι μεγαλώνει.


Δείτε φωτογραφίες…

Από τη φωτογράφιση του 2008

Η Demi Moore με τη Rumer στις 14 Ιανουαρίου 2012, λίγο πριν η διάσημη ηθοποιός καταλήξει στο νοσοκομείο