Η κασέτα με την κλήση στα έκτακτα περιστατικά το βράδυ που η Demi Moore λιποθύμησε βγήκε στη δημοσιότητα και προκάλεσε σάλο καθώς επιβεβαιώνεται ότι η ηθοποιός κάπνισε κάτι που οδήγησε στην κατάρρευσή της.

Στο επίμαχο τηλεφώνημα ακούγεται μία φωνή να λέει: «Μυρίζει κάτι σαν θυμίαμα αλλά δεν είναι μαριχουάνα. Η πάλη με τους δαίμονές της, ξανάρχισε». Επίσης στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται κι άλλες λεπτομέρειες για το βράδυ εκείνο που παραλίγο να τις κοστίσει τη ζωή.

Η είδηση της κατάρρευσης έκανε το γύρο του κόσμου. Την ίδια στιγμή ο πρώην άνδρας της Ashton Kutcher διασκέδαζε στο Σάο Πάολο.

Η κασέτα που εδώ και λίγες ώρες έχει δοθεί στα μέσα ενημέρωσης δείχνει πως ίσως η κατάρρευσή της δεν ήταν μόνο λόγω της αγχώδους περιόδου που διανύει η Moore μετά το χωρισμό της από τον 33χρονο ηθοποιό.

Το άτομο από το στενό της περιβάλλον που τηλεφώνησε στα έκτακτα περιστατικά είπε: «Κάπνισε κάτι. Δεν είναι μαριχουάνα αλλά κάτι που μοιάζει και δείχνει να έχει σπασμούς. Δεν ξέρω γενικά τι παίρνει».

Ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες άκουσε αναφορές για την ουσία που κατανάλωσε στην ηχογραφημένη συνομιλία και ζήτησε να απαλειφθούν. Εκτιμάται πως πίστευε πως θα ήταν εισβολή στην ιδιωτικότητα της ηθοποιού εάν η πληροφορία αυτή έβγαινε στη δημοσιότητα.

Η ηθοποίος έχει επιστρέψει σπίτι της και φαίνεται να αναρρώνει.