Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού, σε πρόσφατη συνέντευξή της, για όλα όσα λέγονται για εκείνη και τη συνεργάτιδά της Έλενα Παπαβασιλείου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο TV Ζάπινγκ μίλησε για τις σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους όλον αυτόν τον καιρό.

«Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα και έχει πολύ όμορφα μαλλιά για να της τα τραβάω! Μίλησα πολλές φορές για την σχέση μου με την Έλενα και ελπίζω να είναι η τελευταία που αναφέρομαι σε αυτό το “σίριαλ”. Είχα πει από την αρχή ότι την πρώτη χρονιά που ήταν η Έλενα στην παρέα μας δεν είχα νιώσει ιδιαίτερη “χημεία” μαζί της, δεν ένιωσα αυτό το “σπέσιαλ” που ήθελα να υπάρχει.

Είχα φοβηθεί ότι μπορεί να αντιμετωπίζαμε το ίδιο πρόβλημα και φέτος, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες και δεν μου αρέσει να είμαι “ξερόλας”, είπα ότι είναι μια άλλη χρονιά, ότι έχει πια άλλη εμπειρία, αφού έκανε δική της εκπομπή και θέλησα να το δοκιμάσουμε ξανά. Και τελικά αποδείχτηκε ότι σωστά το δοκιμάσαμε.

Υπάρχει πια πολύ καλή “χημεία” και ανεβάσαμε και τα νούμερα στο ανδρικό κοινό, που σημαίνει ότι η Έλενα αρέσει ιδιαίτερα στο ανδρικό κοινό και δικαίως.

Μηδενίσαμε το κοντέρ, γνωριστήκαμε από την αρχή και τα πάμε υπέροχα. Το “σίριαλ” μπορεί να κλείσει τώρα; Είμαστε πολύ καλά τώρα» είπε η Ναταλία.

Αναφερόμενη στην Κατερίνα Ζαρίφη και την ατάκα της προς εκείνη ότι αυτή ήθελε να έχει δίπλα της η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός είπε: «Δεν της είπα “εσένα ήθελα”. Της είπα “θα έπρεπε να ήσουν εδώ” και της αφιέρωσα το τραγούδι του Ρέμου στην είσοδό της την ημέρα που την είχαμε καλεσμένη. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν υπονοούσε ότι “θα έπρεπε να ήσουν εδώ αντί της Έλενας”. Εννοούσα ξεκάθαρα και δεν υπονοούσα ότι θα… “έπρεπε να ήσουν κι εσύ εδώ”. Ήταν και δική της και δική μου επιθυμία να είναι στην ομάδα της εκπομπής. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως γιατί είναι πολύ καλά εκεί που είναι τώρα η Κατερίνα, στο Πρωινό του ΑΝΤ1».