Η διαφορετικότητα είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Και αυτό η σταρ του Χόλιγουντ, Angelina Jolie, το ξέρει καλά. Έχει έξι παιδιά, τρία εκ των οποίων είναι υιοθετημένα, έχουν γεννηθεί σε πέντε διαφορετικές ηπείρους και μεγαλώνουν με τους πασίγνωστους σε όλον τον κόσμο αμερικανούς γονείς τους.

Η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Ιανουαρίου του αμερικανικού Marie Claire, μίλησε για όλα με τρυφερότητα, περιγράφοντας τις συνήθειες, τις ζαβολιές και τα στοιχεία του χαρακτήρα καθενός από αυτά.

Τα παιδιά της άλλωστε είναι το αγαπημένο της θέμα συζήτησης. Άλλωστε όπως έχει πει η ίδια η οικογένειά της είναι που την κρατά στον «ίσιο δρόμο».

«Ευτυχώς στα παιδιά μου τους αρέσουν τα ταξίδια. Άλλωστε κι εγώ χρειάζεται να ταξιδεύω συχνά. Αυτό που λατρεύω στα παιδιά μου είναι ότι μπορεί τη μια στιγμή να βρίσκονται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και την επόμενη… κάπου στην Κένυα, σε μια σκηνή χωρίς τηλεόραση και είναι εξίσου ευχαριστημένα» είπε η διάσημη ηθοποιός.

Αναφερόμενη στα βιολογικά της παιδιά η Angelina Jolie είπε ότι στην κόρη της Vivienne αρέσουν τα κοριτσίστικα πράγματα. «Είναι τόσο κομψή και με λεπτούς τρόπους. Κόβει λουλούδια από τον κήπο και τα βάζει στα μαλλάκια της. Της αρέσει να βάφει τα νύχια της και κάνει συλλογή από λούτρινα ζωάκια. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο ότι πρέπει να αγοράζω οτιδήποτε ροζ υπάρχει και να βλέπουμε μαζί ταινίες για πριγκίπισσες. Ο Knox, από την άλλη, είναι πολύ δυνατός, πολύ σκληρός. Του αρέσουν οι δεινόσαυροι και τα σπαθιά».

Η 5χρονη κόρη της Shiloh είναι αυτό που λέμε «αγοροκόριτσο». «Κάνει ποδήλατο, αλλά δε θέλει να χρησιμοποιεί τα φρένα. Θέλει απλά να ανεβαίνει και να… φεύγει. Έχει πάρει κάτι και από τους δυο μας».

Ο μεγάλος τους γιος, ο 10χρονος Maddox, τον οποίο η Angelina υιοθέτησε το 2002 από την Καμπότζη, είναι πολύ ευαίσθητος και περιποιητικός μαζί της. «Με φροντίζει πολύ. Μου κρατά το χέρι και με ρωτά αν είμαι κουρασμένη, αν είμαι ταραγμένη. Του αρέσει να με προσέχει» λέει η ίδια.

Για την 6χρονη Zahara, την οποία υιοθέτησε το 2005 από την Αιθιοπία, η διάσημη ηθοποιός είπε: «Άρχισε να κάνει ιππασία. Βρήκε αυτό που της ταιριάζει». Όσο για τον 8χρονο Pax, τον οποίο το ζεύγος υιοθέτησε το 2007 από το Βιετνάμ, η Angelina είπε ότι είναι πολύ ζωηρός. «Είναι ένας μικρός μπελάς, αλλά έχει πολύ καλή καρδιά».