«Άξιζε ο Έλληνας να περάσει τα 20 χρόνια ευημερίας που έζησε. Δεν είμαστε τεμπέληδες, κάθε άλλο». Ο Γιάννης Πλούταρχος ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή δουλειά και, παρόλο που η δική του προσπάθεια έχει αποφέρει καρπούς, επηρεάζεται και εκείνος από την κρίση.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glam, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι θα έκανε και άλλο παιδί αν δεν υπήρχε το… Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Είχα την τύχη να κάνω πέντε πράγματα στη ζωή μου για μένα και τα παιδιά μου. Αύριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα διατηρήσω. Ούτε και εγώ ο ίδιος δεν είμαι σίγουρος. Δούλευα πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά αν συνεχίσει έτσι, που δουλεύουμε δύο αλλά ουσιαστικά είναι μία, το Σάββατο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κρατήσω ό,τι δημιούργησα» συνεχίζει.

Όσο για τα μικρά μυστικά που κρατούν «ζωντανό» τον γάμο του με την Μαρία, αποκαλύπτει: «Περάσαμε πολλές συμπληγάδες με την Μαρία. Δεν ήταν όλα ρόδινα. Ανά διαστήματα δώσαμε τις δικές μας μάχες. Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο. Υπάρχει ένας βαθύς ερωτισμός μεταξύ μας που κατά καιρούς ανανεώνεται. Δεν ξέρω τον τρόπο».