Μπορεί η τελευταία απιστία σταρ να είναι αυτή του Ashton Κuthcher αλλά κατά καιρούς πολλά ερωτικά σκάνδαλα σταρ έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απιστία του Tiger Wood. Για βδομάδες ο αμερικάνικος τύπος άλλα και τα ξένα μέσα ασχολούντο με τον άπιστο γκόλφερ και τις λεπτομέρειες τις πολύκροτης ζωής του.

Ο Tiger Wood είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που μάλλον ξέχασαν  τους όρκους αιώνιας πίστης που έδωσαν στους συντρόφους τους. Ας θυμηθούμε λοιπόν τα σκάνδαλα που απασχόλησαν τον τύπο.


Arnold Schwarzenegger και  Maria Shriver

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση  του διαζυγίου τους μετά από 25 χρόνια γάμου, αποκαλύφθηκε ότι για μια δεκαετία έκρυβε την ύπαρξη  εξώγαμου παιδιού του με  γυναίκα από το προσωπικό του σπιτιού. «Καταλαβαίνω και αξίζω όλη την οργή των φίλων μου και την οικογένεια μου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες,  είμαι υπεύθυνος για τον πόνο που προκάλεσα» είπε ο ηθοποιός.  



Sandra Bullock- Jesse James

Οχτώ μέρες μετά την απονομή οσκαρ στην Sandra Bullock για την καλύτερη ηθοποιό, μια στριπτιζέζ ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε  σεξουαλική σχέση με τον σύζυγο της Jesse James.

Jude Law και Sienna Miller

Το 2005, ο Jude Law παραδέχτηκε ότι απάτησε την αρραβωνιαστικιά του με την νταντά των παιδιών του. «Ντρέπομαι που πλήγωσα την Sienna  και τους ανθρώπους διπλά μου» είπε ο ηθοποιός σε δήλωση του.

 


Tiger WoodsElin

Ο Tiger Woods αποδέχτηκε πολύ «άτακτος» άντρας. Μετά από δημοσίευμα του «National Enquirer» ότι διατηρούσε σχέση με μάνατζερ νυχτερινού κλαμπ η εικόνα του καλού οικογενειάρχη άρχισε να διαλύεται. Μετά από μερικές εβδομάδες πολλές γυναίκες εμφανίστηκαν με πειστήρια που αποδείκνυαν ότι είχε ερωτική σχέση μαζί τους.



Elizabeth Hurley και Hugh Grant

Μπορεί να είχε σχέση με το μοντέλο Elizabeth Hurley το 1995 άλλα αυτό δεν τον εμπόδισε στο να έχει σεξουαλική επαφή επί πληρωμή με ιερόδουλη.


Kobe Bryant και Vanessa

Αρχές του 2003, ο γνωστός μπασκετμπολίστας κατηγορήθηκε για βιασμό από μια 19χρονη γυναίκα. Το γεγονός αυτό διέλυσε την εικόνα του Kobe Bryant που ήταν παντρεμένος.  Αναγκάστηκε να παραδεχτεί την απιστία του άλλα ισχυρίστηκε ότι έγινε με την θέληση της κοπέλας.