Η Demi Moore και ο Αston Kuthcher πέρασαν τη φετινή επέτειο του γάμου τους ξεχωριστά, η 48χρονη ηθοποιός βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της ταινίας που σκηνοθέτησε μαζί με τη Jennifer Aniston και την Alicia Keys και ο σύντροφος της προτίμησε να πάει στο San Diego με ένα φίλο του.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με κάποια δημοσιεύματα που επικαλούνταν μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν τον Kuthcher να διασκεδάζει με μια 23χρονη ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η φημολογία ότι το ζευγάρι χωρίζει γιατί ο Kuthcher έχει εξαντλήσει ψυχικά την Demi με τις συνεχόμενες απιστίες του.

To πρώτο δημοσίευμα αναρτήθηκε στο αμερικανικό site Radar Online το οποίο ισχυριζόταν ότι οι θαμώνες του club που διασκέδασε ο ηθοποιός τον είδαν με την 23χρονη Sara Leal, ενώ η ίδια ζητάει την αμοιβή των 160.000 δολαριών για να διηγηθεί όσα συνέβησαν και αποκαλύπτει ότι της εκμυστηρεύτηκε ότι ο γάμος του με τη Moore έχει τελειώσει απλά δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα δημόσια.

Οι φήμες φούντωσαν λόγω του ότι η Demi Moore το βράδυ που πέρασε χωριστά από τη σύζυγό της έγραψε στο twitter ένα ρητό του Έλληνα φιλοσόφου Επίκτητου: « Όταν ένας άντρας σε προσβάλει με τις πράξεις του, στρέψου προς τον εαυτό σου και σκέψου ποια είναι τα δικά σου λάθη και που έχεις αποτύχει να ανταποκριθείς, έτσι θα σου φύγει ο θυμός».

Ακολούθησε δημοσίευμα του περιοδικού Star Magazine με βάση το οποίο η Demi Moore έμαθε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που την απάτησε μέσα στον ίδιο χρόνο και βιώνει οδυνηρά τη λήξη του γάμου τους.

Μέχρι στιγμής η μόνη αντίδραση από την πλευρά του 33χρονου ηθοποιού είναι μια απάντηση στο περιοδικό Star μέσω twitter: «Αυτά που γράφει το περιοδικό Star είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αν συνεχίσει να με κατηγορεί ότι απατάω τη σύζυγό μου, θα κινηθώ νομικά».