Σε άλλη μια έξοδο στο σινεμά με τα παιδιά τους απαθανάτισαν οι φωτογράφοι τον Brad Pitt και την Angelina Jolie. H διάσημη οικογένεια συνεχίζει την παραμονή της στην Αγγλία καθότι εκεί γίνονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Brad Pitt World War Z.

Τα παιδιά του δημοφιλούς χολιγουαντιανού ζευγαριού απολαμβάνουν ιδιαίτερα το να παρακολουθούν ταινίες στο σινεμά. Έχοντας ήδη δει την καινούρια ταινία του Harry Potter, χθες το απόγευμα πήγαν ξανά μαζί με τους γονείς τους στον κινηματογράφο για να δουν «Τα στρουμφάκια». Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον Pax, τη Shiloh, τη Vivienne, τον Knox, τον Maddox και τη Zahara να βγαίνουν από την αίθουσα του σινεμά Odeon στο Ρίτσμοντ .

Η Angelina κρατούσε από το χέρι την 3χρονη Vinienne και είχε στην αγκαλιά της τη Zahara ενώ ο Brad προπορευόταν με τα αγόρια. Νωρίτερα το ίδια μέρα η Jolie είχε επιφυλάξει μια έκπληξη στα παιδιά της. Τους έφερε στο σπίτι μια ομάδα από διασκεδαστές για τα ψυχαγωγήσει. Τα παιδιά φώναζαν και έπαιζαν όλη μέρα μέχρι το σημείο που εξαντλήθηκαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Vanity Fair η Angelina Jolie διέψευσε τις φήμες ότι έχει παντρευτεί κρυφά τον Brad Pitt καθώς και τις φήμες που τους θέλουν να γίνονται ξανά γονείς σχολιάζοντας : « Τουλάχιστον επί του παρόντος δεν είμαι έγκυος ούτε έχω στο μυαλό να υιοθετήσω κι άλλο παιδί».