Τελικά είναι άτακτο κορίτσι η Maria Fowler. H δημοφιλής στη Βρετανία ηθοποιός έγινε δημόσιο θέαμα στο Essex καβγαδίζοντας με το φίλο της. Ο λόγος του τσακωμού ήταν ότι την έπιασε να φλερτάρει με άλλον.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια του σίριαλ «The only way is Essex» είχε πάει για ποτό με το σύντροφο και συνοδό της Craig Cruch στο μπαρ Nu.

Στο ίδιο μπαρ βρισκόταν και ο άσος της Τότεναμ Aaron Lennon. O 24χρόνος ποδοσφαιριστής που δεν συμπεριληφθεί τελικά στην ομάδα της εθνικής Αγγλίας διασκέδαζε με φίλους του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Maria Fowler τον κοιτούσε επίμονα στη διάρκεια της βραδιάς και κάποια στιγμή πήγε προς το τραπέζι του και άρχισε του μιλάει στο αυτί, αφήνοντας άναυδο το σύνοδό της.

Όπως αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού που βρισκόταν στο μπαρ οι δύο τους ήρθαν πολύ κοντά και έμοιαζαν να φλερτάρουν. Τότε ο Graig μην μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό του, την τράβηξε έξω και άρχισαν να τσακώνονται. Μετά από φωνές και σπρωξίματα η sexy πρωταγωνίστρια τον έπεισε ότι είναι αθώα.