Η σχέση της 38χρονης ηθοποιού με τον Alex Rodriguez δεν είναι πια κρυφή. Οι παπαράτσι τους τσάκωσαν χθες να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο στο Μαιάμι.

Η περίσταση ήταν ειδική αφού ο Αμερικανός αστέρας του μπέιζμπολ έκλεινε τα 36 του χρόνια. Ο διάσημος μπεϊζμπολίστας βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια για ένα μήνα μετά την επέμβαση στη οποία υποβλήθηκε για ρήξη μηνίσκου.

Η Cameron Diaz, έλαμπε μέσα στο άσπρο παντελόνι που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της και φορώντας ψηλοτάκουνες πλατφόρμες συγκέντρωνε όλα τα βλέμματα. Στο ίδιο στιλιστικό «μοτίβο» κινήθηκε και ο σύντροφός της που φόρεσε ένα άσπρο μπλουζάκι πόλο και βερμούδα.

Δυστυχώς, το ζευγάρι γρήγορα θα χωριστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της διάσημης ηθοποιού.
Οι συμπρωταγωνιστές της βρίσκονται ήδη στην Ατλάντα για τις προετοιμασίες της καινούριας ταινίας«What to expect when you are expecting» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Jennifer Lopez. Η ταινία είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ βιβλίο που έχει πουλήσει 16 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η ταινία, μία ρομαντική κωμωδία, ρίχνει μια σύγχρονη ματιά στην αγάπη μέσα από τα μάτια τεσσάρων αλληλοσυνδεδεμένων ζευγαριών που βιώνουν τις συγκινήσεις και εκπλήξεις από τη γέννηση ενός μωρού, και τελικά καταλήγουν στο καθολικό συμπέρασμα ότι δεν έχει σημασία το τι σχεδιάζεις καθώς η ζωή δεν προσφέρει πάντα αυτό που περιμένεις.