Η πρόσφατη αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger, και την απόκτηση ενός παιδιού μαζί της δεν είναι… ούτε η πρώτη… ούτε θα είναι η τελευταία!

Ποιοι άλλοι διάσημοι την έκαναν… την «κουτσουκέλα» τους;

Ο Jude Law παραδέχτηκε δημόσια την «παράνομη» σχέση του με τη νταντά των παιδιών του, Daisy Wright, τον Ιούλιο του 2005. Ο ηθοποιός εκείνη την εποχή ήταν αρραβωνιασμένος με την επίσης ηθοποιό Sienna Miller. Η «αποκάλυψη» έγινε από tabloid εφημερίδες κάτι που… ανάγκασε τον Law να βγάλει μια ανακοίνωση λέγοντας τα εξής: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν στο πρόσωπό μου θέλω να πω ότι ντρέπομαι πολύ και λυπάμαι που στεναχώρησα τη Sienna και τους κοντινούς μας ανθρώπους. Το ζευγάρι φυσικά χώρισε λίγο καιρό μετά ενώ το 2003, ο Law είχε χωρίσει και από την πρώτη του γυναίκα, Sadie Frost… πάλι γιατί ήταν «άτακτος».


Ο κωμικός Robin Williams παντρεύτηκε τη Marsha Garces το 1989, λίγο μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την πρώτη του γυναίκα, Valerie Verlardi. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Garces δούλευε ως νταντά για το γιο του Zachary. Το ζευγάρι χώρισε το 2008 λόγω… ασυμφωνίας χαρακτήρων!

Όταν η Shania Twain χώρισε από το σύζυγό της Mutt Lange το 2008, ο ίδιος δήλωσε: «Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός». Ο Lange συνήψε σχέση με τη βοηθό και καλή φίλη της Twain, Marie-Anne Thiebaud.

Τελικά η Twain παντρεύτηκε το 2011 τον εν διαστάσει σύζυγο της Marie-Anne, Frederic.


Όταν η εξωσυζυγική σχέση του γνωστού ηθοποιού Ethan Hawke με την πρώην νταντά των παιδιών του, Ryan Shawhughes, είδε τα φώτα της δημοσιότητας το 2007, πολλοί τον συνέκριναν με τον συνάδελφό του Jude Law. Τελικά παντρεύτηκαν, έχουν αποκτήσει ήδη ένα κοριτσάκι και περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Ο τραγουδιστής των Bee Gees κάποτε τραγουδούσε «How Can You Mend a Broken Heart» (πώς μπορείς να γιατρέψεις μια πληγωμένη καρδιά). Μάλλον έβλεπε… το μέλλον του!

Ο Gibbs και η σύζυγός του, Dwina, μπορεί να είχαν δηλώσει πως είχαν «ανοιχτή σχέση» αλλά τελικά η Dwina σοκαρίστηκε όταν έμαθε για τον παράνομο δεσμό του άντρα της με την επί πολλά χρόνια οικιακή βοηθό τους, Claire Yang, η οποία το 2009 έφερε στον κόσμο την κόρη τους!