Η υγεία του Φώτη Σεργουλόπουλου έχει βελτιωθεί αρκετά και έτσι σήμερα ο ίδιος μίλησε στον αέρα του «Φώτης και Μαρία live» μέσω τηλεφώνου με τη συνεργάτιδα και στενή του φίλη, Μαρία Μπακοδήμου.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και η οποία είναι η αιτία που τον κρατά εδώ και αρκετές ημέρες μακριά από την Ελλάδα.

Σήμερα αναμενόταν οι γιατροί να του δώσουν εξιτήριο, αλλά τελικά αυτό ίσως γίνει αύριο. Ο Φώτης είπε ότι αισθάνεται ήδη καλύτερα, αλλά ο οργανισμός του είναι καταπονημένος από τις ισχυρές αντιβιώσεις που έπαιρνε όλες αυτές τις ημέρες λόγω της λοίμωξης που τον ταλαιπωρούσε.

Στην αρχή δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του και ζήτησε από τους γιατρούς να υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά για να τον αφήσουν να φύγει. Όταν όμως τον επισκέφτηκαν στο δωμάτιό του πέντε γιατροί, τότε κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά απ’ ό,τι αρχικά πίστευε. «Ήταν επικίνδυνο, όχι τόσο της λοίμωξης αλλά επειδή έπαθα θρόμβωση στη φλέβα και απαγορευόταν μέχρι και σε αυτοκίνητο, όχι μόνο στο αεροπλάνο. Αυτό με καθήλωσε εδώ» είπε ο ίδιος.