Την αξίας 60 εκατ. δολαρίων υπερπολυτελή βίλα του, με ιδιόκτητο γήπεδο γκολφ, αποφάσισε να πουλήσει ο άπιστος Tiger Woods.

Λίγο πριν το χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Elin Nordegren, το ζευγάρι σχεδίαζε επί μήνες κάθε λεπτομέρεια για τη μετακόμιση στο 10.000 τετραγωνικών μέτρων φτωχικό, που βρίσκεται στο νησί Jupiter.

Τα όνειρα της κοινής τους ζωής στον δικό τους παράδεισο γκρεμίστηκε λίγο καιρό αργότερα, με τη δημοσιοποίηση της άτακτης ζωής του Tiger.

Το διαζύγιό τους προκάλεσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ παγκοσμίως ενώ ακούστηκε ότι η απιστία κόστισε στον Woods 100 εκατ. δολάρια.

Η υπερπολυτελής έπαυλη έχει θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό από τα τεράστια παράθυρά της, ενώ διαθέτει και γυάλινο ασανσέρ για να μην κουράζεστε να ανεβαίνετε τις σκάλες… χωρίς να χάνετε όμως στιγμή από τη μαγευτική θέα στη θάλασσα!

Διαθέτει μια γιγαντιαίων διαστάσεων master κρεβατοκάμαρα και (σαν να το ήξεραν από τότε) δύο διαφορετικά μπάνια μέσα σε αυτήν, ένα για τον Tiger και ένα για την… πρώην πλέον σύζυγό του!

Έχει ακόμη τρεις σουίτες, κελάρι, αίθουσα σινεμά και βιντεοπαιχνιδιών, ιδιόκτητο γήπεδο γκολφ, τένις, γυμναστήριο και προπονητικό κέντρο με διάδρομο για τρέξιμο, πισίνα, μία μαρίνα, στην οποία φιλοξενείται το 47 μέτρων σκάφος του Woods το «Privacy» και έναν τεράστιο ξενώνα για τους επισκέπτες!

Το μόνο που δε μας είπε είναι πόσο το δίνει!!!