Εξιτήριο πήραν από το μαιευτήριο ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Νάνσυ Κοιλού με τον νεογέννητο γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα, Νικόλας.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και η σύζυγός του, που παντρεύτηκαν στις 3 Νοεμβρίου, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί της Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και σήμερα επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Η Νάνσυ Κοιλού μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε πως το μωρό μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του. «Είμαι πανευτυχής, αυτό που ζούμε είναι πραγματικά απίστευτο», τόνισε η Νάνσυ Κοιλού.

Η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» κατέγραψε τις προηγούμενες ώρες την επίσκεψη της μαμάς και του αδελφού της Νάνσυς Κοιλού στο μαιευτήριο. «Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά. Πήγαν όλα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο αδελφός της Νάνσυς Κοιλού στην κάμερα, ενώ ακολούθησε και η μητέρα της, η οποία ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο για τις ευχές της.