Οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον Fipster ότι ο Στηβ Μιλάτος τον αποκάλεσε κακό και κομπλεξικό άνθρωπο με τον γνωστό YouTuber να αιφνιδιάζεται και να θεωρεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι του κάνουν πλάκα.

Θυμίζουμε ότι ο Στηβ Μιλάτος είχε πει για τον Fipster: «Ο Fipster είναι δημοσιοσχετίστας. Για μένα είναι, γιατί όταν ήθελε να μου πάρει συνέντευξη, μου έστελνε μηνύματα και ξαφνικά με έκανε unflollow. Τον ρώτησα για ποιο λόγο με έκανε unfollow. Πήραμε το κερασάκι μας και μετά σε γράφουμε; Όταν είσαι λίγο κομπλεξικός και κακός άνθρωπος, αυτά κάνεις. Δεν με νοιάζει, απλά το θεωρώ γελοίο, γι’ αυτό και του έστειλα και μήνυμα για να τον ρωτήσω γιατί με έκανε unflollow. Δεν μου απάντησε. Θα κάνουμε κολλητιλίκια με διάσημους για να γίνουμε κι εμείς πιο διάσημοι, γιατί δεν έχουμε άλλη ζωή πλέον εφόσον μας έδιωξαν από τα πάνελ».

Ο Fipster από την πλευρά του δήλωσε ότι έχει 5 χρόνια να μιλήσει με τον Στηβ Μιλάτο και πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο το γνωστό μοντέλο μίλησε τόσο άσχημα για εκείνον. «Παιδιά τι λέτε; Εγώ τι του έκανα; Είναι φάρσα αυτό; Είστε σίγουροι ότι ο Στηβ Μιλάτος τα είπε αυτά για μένα; Μήπως μου κάνετε πλάκα;» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πως ο χαρακτηρισμός «κακός άνθρωπος» είναι βαρύς.