Εντελώς αγνώριστη είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού «Stellar» η Αυστραλή, Ρέιτσελ Γκαν, γνωστή και ως «Raygun», η οποία παρόλο που δεν πήρε ούτε έναν βαθμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατάφερε να γίνει viral με τις breakdance κινήσεις της.

Η Ρέιτσελ Γκαν είναι διδάκτωρ πανεπιστημίου και ειδική ερευνήτρια στο πεδίο του breakdancing. Έγινε αντικείμενο παγκόσμιου χλευασμού καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε έναν βαθμό στις «μάχες» breakdancing στις οποίες συμμετείχε στον πρώτο διαγωνισμό breakdance στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ενώ οι κινήσεις της συγκρίθηκαν με αυτές ενός μικρού παιδιού που παίζει.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό θα άνοιγε επίσης την πόρτα σε τόσο μίσος, το οποίο ειλικρινά ήταν αρκετά καταστροφικό», είχε σημειώσει η ίδια. Ενώ βγήκα εκεί έξω και διασκέδασα, το πήρα πολύ σοβαρά. Δούλεψα σκληρά για να προετοιμαστώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα έδωσα όλα, πραγματικά. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας της Αυστραλίας και να συμμετέχω στο ολυμπιακό ντεμπούτο του breakdance. Μη φοβάστε να είστε διαφορετικοί, βγείτε εκεί έξω και εκπροσωπήστε τον εαυτό σας, ποτέ δεν ξέρετε πού θα σας οδηγήσει αυτό», είχε προσθέσει.

Η 36χρονη Ρέιτσελ Γκαν αποδέχτηκε πρόσφατα την πρόταση του περιοδικού «Stellar» να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλό του και ξαφνιάζει, καθώς είναι εντελώς αγνώριστη. Φορώντας ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα, τα μαλλιά της πιασμένα και έντονο κραγιόν στα χείλη, η Raygun σημειώνει: «Δεν με γκρεμίσατε. Δεν πετύχατε. Θα συνεχίσω να στηρίζω όσα έκανα».