Ο Ζεράρ Πικέ κατηγόρησε τη Σακίρα ότι δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με τον χωρισμό τους. O 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στο CNN όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι ευτυχισμένος με τη νέα του σύντροφο, την 25χρονη Κλάρα Κία.

Θυμίζουμε ότι η Σακίρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο του 2022, εν μέσω φημών ότι την απατούσε μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

Δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει πως ο Ζεράρ Πικέ είπε στο CNN: «Στο τέλος, η αλήθεια ή ό, τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά σε ξέρουν. Ξέρουν πώς είσαι και τι κάνεις, και αυτό μου δίνει μεγάλη ηρεμία».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος. Η ζωή που έχω ζήσει, το να μπορώ να παίζω για τον σύλλογο της ζωής μου για περισσότερα από είκοσι χρόνια, να έχω υπέροχα παιδιά, μια απίστευτη οικογένεια, φίλους ζωής, αυτούς από το σχολείο που τους έχω ακόμα» σημείωσε ο Ζεράρ Πικέ στο CNN.

Υπήρχε μια θεωρία ότι η Σακίρα ανακάλυψε την απιστία του Πικέ από ένα βάζο μαρμελάδας που είχε φαγωθεί όσο εκείνη έλειπε από το σπίτι. Η Σακίρα φέρεται να ήταν η μόνη που έτρωγε μαρμελάδα φράουλα μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έχει καταρρίψει αυτόν τον μύθο.