Ο Ζεράρ Πικέ «ξαναχτύπησε». Μετά τις συμβουλές προς τους άνδρες για το τι πρέπει να κάνουν σ’ ένα ραντεβού με μια κυρία, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, μίλησε και πάλι για τις σχέσεις, την αγάπη και τον έρωτα.

Εκμεταλλευόμενος μια live εκπομπή των πρωταθλημάτων 7Χ7 που έχει δημιουργήσει – την Kings και την Queens League – ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν ζευγάρια. Το οποίο, φυσικά, απασχόλησε ιδιαίτερα τους χρήστες του διαδικτύου για το αν αποτελούσε ένα «παράθυρο» στη νυν σχέση του με την Κλάρα Κία ή αν ήταν κάποια αιχμή προς την πρώην σύντροφό του, την ποπ σταρ Σακίρα, με την οποία έχουν δύο παιδιά τον Σάσα και τον Μίλαν.

Έτσι, ο διάσημος Youtuber και streamer, Ibai Llanos, του ζήτησε, ενώ βρίσκονταν και οι δύο στο πάνελ της live μετάδοσης, να δώσει συμβουλές για την αγάπη ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε: «Πρέπει να λέτε στους συντρόφους σας πως τους αγαπάτε» και συνέχισε: «Να ξέρετε πως εγώ δεν γιορτάζω του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί για μένα κάθε μέρα πρέπει να είναι του Αγίου Βαλεντίνου κι έτσι πρέπει να είναι για όλα τα ζευγάρια».

https://twitter.com/ClaGerFans/status/1683602037764653057

Ακούγοντας αυτή την ατάκα, τόσο οι fans του αλλά κι εκείνοι της Σακίρα στο διαδίκτυο άρχισαν να την αναλύουν αντιπαραβάλλοντας τη με τους στίχους των τραγουδιών της Κολομβιανής, όπου μιλούσε για την σχέση της με τον Πικέ. Το συμπέρασμα ήταν πως και οι δύο πλευρές δεν ζούσαν του Αγίου Βαλεντίνου κάθε μέρα με τη Σακίρα να το αποκαλύπτει στο τραγούδι της «Monotonia».